Victorie de la punctul cu var pentru Academica Argeș

Mihai Andries 11 Feb. 2015, 04:24 Pregătiri, amicale
Victorie de la punctul cu var** pentru Academica Argeș

Luni, al treilea meci al cantonamentului din Antalya a însemnat pentru echipa lui Marius Baciu un duel cu ocupanta locului 13 din liga a doua bulgară, Vereya Stara Zagora. Vecinii de peste Dunăre au dat o replică dârză grupării din Pitești și au putut fi înfrânți doar de la punctul cu var, după ce Olariu a transformat în prima repriză un penalty scos de Vlad Rusu.

Pagina de Facebook a Academicii Argeș anunță că unsprezecele de start trimis luni de Marius Baciu în teren a fost: C. Lungu – C. Dedu, Fl. Popa, Marciuc, Sg. Popovici – H. Koné, St. Stancu, Olariu, Deletic – Vl. Rusu, Guerra. Au mai evoluat în repriza secundă Boșneag – Vențer, A. Nițu, Vițelaru, Al. David – Jasper Uwa, Ispir, Buia, Tarek – S. Chițu, Pătulea.

Ieri, gruparea argeșeană a reușit să dea o importantă lovitură pe piața transferurilor, după ce l-a împrumutat pe Valentin Munteanu, golgheterul Fortunei în prima parte a campionatului, Mijlocașul de bandă dreapta a fost adus de la Pandurii Târgu-Jiu, grupare cu care acesta a semnat în această săptămână un contract pe trei ani și jumătate, la doar câteva zile după ce Dinamo a renunțat la serviciile sale.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Gabriel FLUERARIU

Mihai Andries 11 Feb. 2015, 04:24 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă