Victorie cu scandal pentru FC Argeș!

14 Jul. 2012, 20:30 Pregătiri, amicale

FC Argeș a susținut astăzi primul meci de verificare în compania echipei antrenate de Adi Matei, Metaloglobus București. Viorel Dumitrescu a folosit rezervele în prima parte a meciului, dar și câțiva jucători în probe. Chiar și așa la pauză alb-violeții conduceau cu 1-0, golul fiind marcat de Roland Stănescu. În repriza secundă FC Argeș reușește să se distanțeze la 2-0, după ce Alin Popa a înscris fără probleme cu un șut plasat la colțul lung. Elevii lui Adi Matei revin repede în joc. După o greșeală în apărare a lui Lisandru, oaspeții recuperează mingea în careul lui Croitoru, iar Alexandru Potecea reduce din diferență. În minutul 72, în urma unui contraatac al alb-violeților, Dulcea șutează puternic de la marginea careului, mingea este respinsă greșit de portarul oaspeților, iar Doman împinge balonul în poarta goală. Pe finalul partidei arbitrul scapă partida de sub control, iar Popa are o intrare criminală asupra lui Anghelini, mijlocașul gazdelor fiind eliminat.

„Ținând cont că acesta a fost primul meci de la revenirea la pregătire eu consider că a fost un joc bun. Am avut și câțiva jucători în probe care m-au mulțumit iar acum rămâne să vedem dacă ne vom înțelege cu ei”, a declarat la finalul partidei Cătălin Barbu, managerul general FC Argeș.

FC Argeș repriza I: Vreme – Nilă, Preda, Botea, Olteanu – Subugiu, Cincă, Negoiță, Anghelină – Dumitrescu, Stănescu. Au mai intrat: Gherase și Stancu
FC Argeș repriza a II-a: Croitoru – Negrea, Lisandru, Săndulescu, Briceag – A.Popa, Cârstoiu, Răuță, Doman – Ivănică, Dulcea. A mai intrat Stancu în locul lui Alin Popa

Adi Matei – mulțumit de joc

Chiar dacă a pierdut partida de astăzi, Adi Matei a fost mulțumit de jocul făcut de elevii săi. „FC Argeș a folosit în prima repriză echipa a doua și nu a fost mare diferență între cele două echipe. În repriza secundă când ei au folosit cea mai bună formație, ei au fost puțin mai buni. Jucătorii noștri au majoritatea un an de liga a III-a și au putut vedea astăzi ce înseamnă să joci cu o formație cu un eșalon superior. FC Argeș a mai crescut față de anul trecut, acum practică un joc mai agresiv și pot să spun că în acest an au șanse la promovare dacă rămâne același lot și cu două-trei îmbunătățiri”, a declarat Adi Matei.

Articol scris de Andrei Zevedei (SportArgeș)

14 Jul. 2012, 20:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă