Victorie cu Rabotnicki, la debutul lui Lemnaru

Marian Dima 16 Feb. 2009, 06:00 Pregătiri, amicale
Victorie cu Rabotnicki,** la debutul lui Lemnaru

Turneul din Turcia al celor de la FC Ploiești se apropie de final, duminică având loc al cincilea joc amical din acest stagiu de pregătire, contra uneia dintre cele mai bune echipe din prima ligă macedoneană, Rabotnicki Skopje.
Șumudică a ales să-l titularizeze pe Lemnaru, jucătorul venit de la Dinamo II jucând primele 45 de minute ale partidei. Alex Stan și Claudiu Tudor, în poziție de « unu la unu » cu portarul, au ratat cele mai mari ocazii ale reprizei. Golul a venit în urma unei greșeli a portarului advers, care a scăpat o minge din mână, după o centrare venită de pe stânga, portughezul Paulinho fiind omul potrivit la locul potrivit, pentru a împinge balonul în plasă. A fost 1-0 la pauză pentru ploieșteni, care au dat peste un adversar solid și puternic.

Din nou, în prima parte, echipa adversă a primit un cartonaș roșu, Șumudică fiind însă de acord cu înlocuirea celui eliminat de către arbitrul turc, astfel că tot meciul s-a jucat la egalitate, din punct de vedere numeric. În partea secundă, macedonenii au pus la încercare mai mult poarta apărată de juniorul Iatan, și au reușit să restabilească egalitatea în min. 78, cu un șut din careul mare.. Scorul final a fost însă unul conform cu felul cum au decurs ostilitățile în teren, Claudiu Tudor răzbunând ocaziile irosite, în min. 89, când a primit o pasă pe culoar de la Vasile Gheorghe, a driblat portarul, apoi a șutat cu sete, din 11 metri, mingea ducându-se sub bară!
Șumudică s-a arătat mulțumit de creșterea continuă a jocului presta de elevii săi, cărora le-a adus aminte însă că: « până acum nu am realizat nimic, dacă nu vom lua punctele puse în joc, prima etapă la Chiajna ».

FC Ploiești – Rabotnicki Skopje 2-1 (1-0)

Au marcat pentru ploieșteni Paulinho (39) și Cl. Tudor (89)

FC Ploiești: G. Popa – Ov. Mihalache, Rohat, V. Sandu, Al. Stan – Paulinho, Takayuki, Cl. Tudor, Alexe – Gafița, Lemnaru. Au mai jucat : Iatan – E. Crăciun, I. Neagu, Oprsal, Păduraru, G. Păun, Damaschin, V. Gheorghe, Șt. Ciobanu.
 

Marian Dima 16 Feb. 2009, 06:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă