Victorie clară pentru Olimpia în primul amical, însă obținută în ultimele minute

Marius ANGHEL 22 Jan. 2015, 18:54 Pregătiri, amicale
Victorie clară pentru Olimpia în primul amical,** însă obținută în ultimele minute

În primul meci amical de pregătire al sezonului, Olimpia a întâlnit echipa de Liga III-a, FC Zalău. Meciul s-a disputat în Ungaria, la Nyirbator, pe un teren acoperit cu gazon sintetic și s-a încheiat cu victoria sătmărenilor cu 4-0. Toate golurile au fost marcate în ultimele douăzeci de minute ale partidei și au fost reușite de Faur, Cădar (2) și R. Rus.

Prima repriză a fost una albă, fără goluri, dar cu multe ocazii de ambele părți. În partea a doua, mai ales spre final, Olimpia a jucat mai legat, mai consistent și a reușit să înscrie patru goluri fără să primească niciunul. Scorul a fost deschis în minutul 70 de Faur, după care, între minutele 80-85, s-au înscris următoarele trei goluri prin Cădar (de 2 ori) și Romario Rus.

„Nu ne-a interesat neaparat rezultatul. Am fost interesați mai mult de jocul tinerilor jucători, de calitățile lor individuale, de felul cum se pot integra într-o nouă echipă. În parte am fost mulțumit de cum s-au mișcat unii dintre jucători” a spus, după meciul de miercuri, antrenorul Tiberiu Csik.

Au jucat pentru Olimpia: Fila – Ciul, Micaș, Onicaș, Cr. Paul, Cădar, Donca, Lukacs, Gulya, Teut, Dănilă/Burlacu, Rus, Faur, Bic, Mureșan.
Restul jucătorilor au rămas acasă și s-au pregătit la Rania sub conducerea antrenorilor secunzi.

În continuarea programului de pregătire, lotul Olimpiei va avea joi două antrenamente iar sâmbătă, probabil de la ora 12.00, Olimpia va juca un amical, la Beltiug, cu FCM Baia Mare.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 22 Jan. 2015, 18:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă