Victorie clară pentru echipa lui Răchită

04 Jul. 2009, 14:33 Pregătiri, amicale
Victorie clară** pentru echipa lui Răchită

Gruparea formată de Vivi Răchită pentru a reprezenta Ploieștiul în noul sezon competițional, a jucat astăzi, de la orele 11:00, un meci amical împotriva formației Petrolistul Kaproni Boldești. Meciul s-a terminat cu victoria galben-albaștrilor cu scorul de 5-1.

 

Chiar dacă formația ploieșteană este încă sub semnul incertitudinii și nu se știe nici măcar liga în care va evolua această nouă echipă, jucătorii s-au mișcat bine, fiind și acompaniați de cca. 600 de suporteri.
 

Antrenorul Valeriu Răchită a început meciul cu o formulă inedită, încercând să joace cu cât mai puțini jucători de la Petrolul, în formația de start doar patru jucători din fosta echipă gasindu-și locul. Pe parcursul partidei și-a făcut apariția și fostul component al formației Poli Iași, Bogdan Onuț, jucător care se pare s-a înțeles cu Răchită să joace în noul sezon la formația galben-albastră.

 

Petrolul Ploiești –Petrolistul Kaproni Boldești 5-1

I. Budur – Marcu, D. Chiriță, Costache, Ghiță – Minciună, Cr. Vlad – Năstase, Elek, L. Mihai – Ene
Au mai jucat: Șandru, V. Ion, M. Tudor, Bozga, Onuț, Avram, Marinescu, Șerban. Baroian, C. Dinu, Stana, Voinea, Muțiu, Coțan, C. Stoica, Arnăutu.
 

Golurile au fost marcate de: Ene (’40), Avram (’57), Stana (’70), Arnăutu (’79), C. Stoica (’89), respectiv Paraschiv (’83 – pen). Partida a fost arbitrată de Alin Gheorghe, fiind asistat de Cristi Nica și Ionuț Borcan.
 

 

Un debut promițător pentru „coach” Vivi Răchită care a fost obligat să amâne stagiul de pregătire la munte din cauza numeroaselor incertitudini la nivelul jucătorilor care încă nu se știe câți vor mai rămâne sau dacă vor mai rămâne la această noua echipă.

 

Articol scris de Cosmin Manea

 

04 Jul. 2009, 14:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă