Victorie clară cu „greviștii” în echipă. „U” Cluj a ratat două penalty-uri și a înscris de trei ori cu Unirea Dej

Marius ANGHEL 31 Jan. 2016, 18:48 Pregătiri, amicale
Victorie clară cu

Cu greviștii reveniți în echipă, Universitatea Cluj a câștigat, sâmbătă, la scor de neprezentare, amicalul cu Unirea Dej, desfășurat pe terenul sintetic din incinta bazei sportive „Dan Anca”. Fără Lemnaru și Chiacu, plecați, formația pregătită de Mihai Teja s-a impus fără probleme în cel de-al patrulea test din această iarnă. Beldean, jucător aflat în probe, Patrick Popescu și Norbert Janos au înscris cele trei goluri împotriva echipei din Liga a 3-a.

Susținuți din tribună de o galerie formată din aproximativ 200 de suporteri, jucătorii lui „U” Cluj au început tare amicalul cu Unirea Dej. „Studenții” au pus de două ori mingea la punctul cu var în prima repriză, însă au ratat de fiecare dată deschiderea scorului. Mai întâi, portarul dejean a parat balonul trimis telefonat de Ursu, ca apoi Calcan să ia la țintă bara transversală. Cele trei goluri au venit însă în partea a doua a meciului, atunci când Beldean, Patrick Popescu și Norbert Janos n-au mai avut milă de portarul advers.

„U” Cluj a început amicalul în formula: Grecu (Oțelul) – Butean, Crișan, Cordoș, Berci – Stanciu, Al. Dan – Oct. Ursu, Calcan, Greu – Zdroba. Au mai jucat: Moruțan, Hîmpea, Ciupe, P. Popescu, N. Janos, R. Beldean.

Până acum, echipa lui Mihai Teja obținuseră următoarele rezultate în amicale: 4-1 cu Sănătatea Cluj, 2-2 cu Național Sebiș și 0-4 cu Unirea Jucu.

Marius ANGHEL 31 Jan. 2016, 18:48 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă