Victorie clară cu Cetatea!

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 13:02 Pregătiri, amicale
Victorie clară** cu Cetatea!

CSMS Iași a câștigat cu un categoric 4-0 (3-0) meciul amical susținut sâmbătă, în Copou, în compania nou-promovatei în liga a III-a Cetatea Târgu Neamț. Andrei Herghelegiu (7, 12) și Adrian Olah (33) au stabilit scorul pauzei, iar tabela a fost închisă de Narcis Bădic, la două minute de la reluare.

În prima repriză, antrenorul Costel Enache a folosit următoarea echipă: Bălan – Voicu, Crețu, Avrămia, Vladu – Olah, Mihalache – Bădescu, Onofraș, Țigănașu – Herghelegiu, iar după pauză au evoluat Bălan – Voicu (65 Avrămia), Straton, Cioranu, Miron – Dobre, Călugăru, Novac, Bădic – Marin, Crengăniș.

De notat că trei din cele patru goluri au fost marcate de doi jucători tineri pe care Iașiul îi poate pierde gratis în această vară, Bădic, Herghelegiu, dar și Avrămia depunându-și memorii pentru a deveni liberi de contract.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

Fotbaliștii de la CSMS vor continua antrenamentele în Copou până la mijlocul lunii august, când este programată plecarea într-un cantonament la Băile 1 Mai, în apropiere de Felix.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
 

Marius ANGHEL 28 Jul. 2013, 13:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă