Victorie categorică și plină de speranțe pentru Delta

10 Feb. 2012, 10:38 Pregătiri, amicale
Victorie categorică și plină de speranțe** pentru Delta

În cel de-al doilea meci al stagiului de pregătire din Antalya, divizionara secundă Delta Tulcea a întâlnit joi după-amiază de la ora 16.00 formația de prima ligă din Macedonia, Horizont Turnovo. La capătul celor 90 de minute de joc, Delta s-a impus cu scorul de 3-0 (2-0), grație reușitelor lui Daniel Florea (30 și 43) și Răzvan Radu (58).

Dacă în primul joc antrenorul Cristi Dulca a utilizat întregul lot, abordând cele două reprize cu garnituri distincte, de această dată „principalul” tulcean a început și a păstrat, și în cursul celei de-a doua părți a jocului, formula pe care intenționează să o utilizeze în returul de campionat. Astfel, la primul fluier al arbitrului a fost trimis în teren următorul „11”: Stoicescu – Cârjă, Soporan, D. Munteanu, Cucu – Câju, Ad. Ionescu, B. Oprea, Tobă – D. Florea, Henry. La pauză au fost operate modificările: au intrat Coconașu, R. Radu și Tene înlocuindu-i pe Henry, D. Florea și Tobă, iar pe parcursul celei de-a doua reprize au mai intrat: Neagu (în locul lui Câju), Postelnicu (Ad. Ionescu), Filip ( Cârjă), Cl. Drăgan (B. Oprea), Sânmărtean (Cucu), Grigorov (Soporan), Marincău (D. Munteanu).

Chiar dacă au avut în față o formație ambițioasă, cu valente ofensive, tulcenii au reușit să se impună grație unui joc elaborat, cu pressing agresiv pe tot terenul, semn dătător de speranțe pentru antrenorul „alb-albaștrilor”, care realizează că elevii lui încep să transpună în teren cerințele lui tehnico-tactice. Până departe însă – a se citi promovarea în prima divizie – mai este de parcurs un drum lung și presărat cu multe obstacole, dar staff-ul tehnic privește cu încredere.

În programul inițial al turneului, Delta Tulcea urmă să întâlnească sâmbătă formația Sheriff Tiraspol, care însă nu este disponibilă, în locul acestei confruntări urmând a se disputa un joc cu un adversar galonat, participant în cupele europene, formația macedoneană, Rabotnicki Split (de trei ori campioană a Macedoniei), actualmente locul 9 în prima ligă.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

10 Feb. 2012, 10:38 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă