Victorie „amicală” la Szeged pentru ACS Poli

06 Aug. 2012, 19:41 Pregătiri, amicale
Victorie

Jucătorii pregătiți de Valentin Velcea au trecut la limită de formația locală FC Szeged 2011 din eșalonul secund maghiar, într-un amical disputat sâmbătă seara. Singura reușită a partidei dominate ușor de timișoreni a fost opera atacantului Szabolcs Szekely, care a marcat în repriza secundă.

ACS Poli a învins la limită pe terenul maghiarilor în urma unei partide de anduranță din cauza căldurii excesive. După o primă repriză fără ocazii mari, timișorenii au fost mai periculoși și Szekely nu a iertat. Atacantul sosit de la Recaș marcând singurul gol al meciului după o oră de joc. Alb-negrii și-au mai trecut în cont câteva ocazii bune în timp ce gazdele nu au reușit să se mai apropie periculos de poarta timișoreană. Astfel partida s-a încheiat cu 1-0, testul fiind una peste alta unul reușit.

„A fost un test tare cu consum mare de energie împotriva unei echipe talentate a Szegedului. Sper ca prietenia dintre cele două echipe să se întărească și să jucăm de câte ori avem ocazia”, a spus la final Valentin Velcea pentru publicația locală szegedma.hu.

Miercuri, posibil retur

Divizionara secundă bănățeană, care s-a deplasat cu un autocar al Primăriei Timișoara în Ungaria, ar putea reîntâlni pe FC Szeged pe „Dan Păltinișanu” miercuri, invitația fiind lansată la finalul partidei. În aceeași zi ACS Poli are programat un joc și cu FCM Reșița, astfel încât probabil lotul se va împărți din nou în două.

ACS Poli la Szeged: Amarinei (46′ Coca) – Iovan, Zaluschi, Șeroni, Szalkai (46′ Miculescu) – Boldea (60′ Artean), Daminuță (46′ Dobricean), Poparadu (60′ Petcuț), Vădrariu (60′ Trandu) – Enciu (46′ Szekely), Zăgrean (60′ Boștină).

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

06 Aug. 2012, 19:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă