Victoria fundașilor!

Mihai Andries 16 Feb. 2014, 14:18 Pregătiri, amicale
Victoria fundașilor!

Frații Drăgan, Claudiu și Alin au fost adversari în amicalul pe care Ineul l-a disputat în „fieful” formației de pe locul 8 din Liga a III-a (zona Centrală). Câștig de cauză a avut echipa „Mielului” la capătul unei partide viu disputate, utilă pentru ambele combatante.

Gazdele au condus încă din debutul partidei, dar Ineul a egalat până la pauză. Necșulescu a centrat din corner și Țoca a marcat din careu. Faza s-a repetat după o oră de joc, cu Georgiu în postura pasatorului și Bier în cea a finalizatorului.

„Am mai avut și alte situații bune de a înscrie prin Băd, Drăgan și Georgiu, dar, până la urmă, contează antrenamentul bun făcut pe un teren acceptabil. Nu ne pare deloc rău că ne-am deplasat la Gyula, căci am avut în față un partener bun de întrecere”, spune Adrian Abrudean, care l-a testat și pe Ghergar, tânărul atacant la care a renunțat Progresul Pecica.

O să-l mai chemăm și de luni încolo, mi se pare un băiat de caracter și umn fotbalist bun. În plus, el a mai cochetat cu Ineul și în trecut”, a spus „Știli” despre Ghergar.

Ineul a abordat partida cu: Cioară – Nicolau, Bier, Țoca – Voștinar, Francescu, Necșulescu, Tătar – Georgiu – Băd, Al. Drăgan, pe parcurs mai intrând pe teren: Bak – Kocsis, Tomuț, Hrezdac, Ghergar și Talpaș.

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 16 Feb. 2014, 14:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă