Victoria cu Ceahlăul a fost urmată de o umilință pentru Gaz Metan. Medieșenii au primit patru goluri de la o echipă din Liga 3

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 14:44 Pregătiri, amicale
Victoria cu Ceahlăul a fost urmată de o umilință pentru Gaz Metan.** Medieșenii au primit patru goluri de la o echipă din Liga 3

După ce, sâmbătă dimineață, a fost condusă, însă, în cele din urmă, a trecut cu 3-1 de Ceahlăul Piatra Neamț, prin golurile lui Bic (35 – pen., 39) și Figliomeni (47), Gaz Metan Mediaș a desfășurat încă un amical în aceeași zi. După-amiază, trupa pregătită de Leo Grozavu a întâlnit-o pe Performanța Ighiu, a treia clasată din Seria a IV-a a Ligii 3, echipă de la care a încasat cea mai clară înfrângere în această iarnă, scor 1-4.

Desfășurat tot la Mediaș, amicalul cu Performanța Ighiu s-a încheiat rău pentru Gaz Metan. Cu mai mulți juniori în primul „11”, însă și cu câțiva dintre jucătorii care au prins minute în meciul de dimineață cu Ceahlăul, formația din Liga 2 a trebuit să se recunoască învinsă. Echipa din Alba a condus la pauză cu 2-0 prin „dubla” lui Szabolcs Szekely (25, 38) și apoi a mai punctat prin F. Himcinschi (72) și R. David (84), în timp ce medieșenii au înscris golul de onoare prin atacantul Marius Staicu.

Leo Grozavu a mizat din primul minut pe jucătorii: Botoșer – Zaharia, I. Cristea, Rada, Trif, P. Iacob, Bălaș, Figliomeni, Târcovean, Buziuc și Olaru. 

De partea cealaltă, antrenorul Adorian Himcinschi i-a utilizat pe: R. Bodea – Rodean, Potopea, Ov. Turuș, Circov – Fetița, Oniche, Negură, Weiner – S. Szekely, S. Turuș. În repriza a doua au mai intrat și: Al. Lazăr – B. Bărculeț, H. Marian, Ghiunghiuș, Cornea, R. Moga, Bălaș, F. Himcinschi, Halili R. David, Buda și Cl. Oară.

Foto: gazistul.ro

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 14:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă