Verdeș a debutat cu gol la ASA! Portarul Sănătății s-a accidentat grav la cap

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 21:20 Pregătiri, amicale
Verdeș a debutat cu gol la ASA!** Portarul Sănătății s-a accidentat grav la cap

ASA Târgu Mureș a disputat astăzi, pe terenul sintetic din cadrul complexului Trans-Sil, al doilea amical al perioadei de pregătire pe care l-a și câștigat. Fotbaliștii pregătiți de Ioan Ovidiu Sabău au învins cu 4-1 (1-0) pe Sănătatea Cluj, majoritatea golurilor fiind marcate în a doua parte a jocului. Au înscris Ceaca (35), Bobi Verdeș (66), Huiban (74) și Romulus Miclea (81) pentru gazde, în timp ce pentru clujeni a punctat Văidean (85).

Atacantul Bobi Verdeș a debutat în tricoul ASA-ului, reușind să înscrie și un gol, lob peste portarul advers de la aproximativ 20 de metri.

ASA Târgu Mureș a jucat în următoarele formule:
Repriza 1: Botoșer – Hanca, Gugu, Heil, Szilagyi – Matiș, Diaby, T. Petriș, Bumba – Amauri (26 Huiban), Ceaca.
Repriza a 2-a: Viciu – Bold, Ugocian, Onicaș, Turcu – Buhăescu, R. Miclea, Candrea, Danquah – Verdeș, Huiban.

În minutul 26, Amauri a părăsit terenul de joc, accidentat.

Conform asatirgumures.ro, în repriza secundă a amicalului, la faza golului înscris de Huiban, portarul oaspeților, Biliga, s-a accidentat grav, lovindu-se puternic la cap. Jucătorul și-a pierdut cunoștința, dar și-a revenit destul de repede. A fost transportat de urgență la spital, de către echipajul SMURD, acesta fiind supus unor investigații medicale de specialitate.

ASA Târgu Mureș are programat următorul amical marți, 28 ianuarie, de la ora 15, tot pe teren propriu, cu Unirea Jucu (Liga a III-a).

Marius ANGHEL 24 Jan. 2014, 21:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă