Velcea nu vrea orgolii și superstiții în amical

06 Mar. 2012, 12:47 Pregătiri, amicale
Velcea nu vrea** orgolii și superstiții în amical

Antrenorul principal al alb-violeților trage un semnal de alarmă asupra mizei partidei de sâmbătă. Valentin Velcea spune că ambele echipe ar trebui să-și vadă numai de joc și să lase la o parte orgoliile și ambițiile. Cu atât mai mult, susținătorii Timișoarei și ai Aradului vor trebui, în opinia tehnicianului de pe Bega, să îngroape securea războiului măcar pentru această partidă.

„Eu privesc acest meci ca pe unul pur amical. Fără orgolii, fără superstiții, fără eu știu ce alte trimiteri și amintiri, unele din ele estompate de mult. E un antrenament atât pentru noi cât și pentru UTA. Și ei și noi ne pregătim pentru campionat iar un meci amical e binevenit. Nimeni nu vrea să-și încheie cariera după acest meci. Și eu și antrenorul de la UTA avem nevoie de jucători valizi pentru returul de campionat așa că vom fi atenți și vom face în așa fel încât să rămână un meci amical”, a declarat Valentin Velcea.

Referindu-se la duelul galeriilor, Velcea e convins că măcar în acest meci, în tribune va fi liniște chiar dacă întâlnirea se va consuma pe Mureș. „E o inițiativă la care subscriem fără echivoc și văd că se poate și fără declarații războinice când e vorba de un țel comun”, a adăugat antrenorul alb-violeților.

Cele două echipe s-au întâlnit în turul campionatului în etapa a șaptea, bănățenii reușind un 0-0 în fieful alb-roșilor, partida din retur urmând a avea loc undeva în luna mai, având în vedere amânările succesive ale reluării sezonului oficial. Confruntarea de la Arad se va juca sâmbătă, 10 martie, la o oră ce se va stabili zilele acestea.

Sursa: Banat Sport

06 Mar. 2012, 12:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă