Velcea nu e îngrijorat de înfrângerea cu polonezii! „Diferența de scor nu este relevantă”

04 Feb. 2012, 14:03 Pregătiri, amicale

Valentin Velcea a vorbit despre eșecul usturător, 0-5, cu Lech Poznan, din prima rundă a turneului de la Marbella. Antrenorul timișorenilor spune că rezultatul nu este relevant având în vedere că echipa este la jumătatea perioadei de pregătire și că în acest moment se încearcă schimarea sistemului de joc.

„Suntem numai la 50 la sută din potențial. Nu am pregătit meciul în mod special, pentru că suntem într-o perioadă de încărcare fizică. În acest moment accentul se pune mai mult pe antrenamente fizice decât pe jocuri. Rezultatele acestei pregătiri se vor vedea în timp. Diferența de scor nu este relevantă, mai ales că majoritatea golurilor primite astăzi au venit în urma unor greșeli individuale. Pe lângă absențe, să nu uităm nici faptul că încercăm să implementăm un nou sistem de joc. Este greu să scapi atât de repede de anumite deprinderi tactice acumulate în timp”, a spus antrenorul pentru site-ul oficial al clubului bănățean.

Goga, Ilie, Dăruială și Fuchs s-au alăturat lotului

Poliștii au susținut în această dimineață un antrenament de refacere după partida de ieri cu Lech Poznan, scor 0-5. La sesiunea de pregătire au participat și jucătorii reveniți de la echipele naționale, adică Goga, Ilie, Dăruială și Fuchs. Singurul jucător cu probleme este Rocha, brazilianul acuzând o tendinită.

Liderul Georgiei, următorul adversar

Altfel, următorul oponent al bănățenilor, din a doua rundă a turneului de la Marbella, va fi liderul la zi din campionatul georgian, Zestafoni. Jocul se va desfășura luni, 6 februarie, de la ora 14,30, ora României, la Marbella Football Center.

Foto: lechpoznan.pl

04 Feb. 2012, 14:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă