Velcea face bilanțul pregătirii spaniole: „Cel mai important lucru este că nu avem accidentări”

16 Feb. 2012, 12:10 Pregătiri, amicale
Velcea face bilanțul pregătirii spaniole:**

Antrenorul principal al FC Timișoara, Valentin Velcea, a explicat cauza ultimului eșec, 0-1, al echipei sale cu Alania Vladikavkaz. Tehnicianul bănățenilor spune că greșelile individuale, neatenția în faza de finalizare și neșansa au făcut ca fotbaliștii săi să piardă un nou joc în stagiul de pregătire din Spania.

„Jucătorii au încercat să dea maxim în acest meci, contra unei echipe tipic rusești, solide. Au fost și lucruri bune, îmbucurătoare, dar, din păcate, din nou au fost greșeli individuale. În urma unei astfel de erori personale am primit și golul. Puteam egala, dar uneori fotbalul este nedrept. Am avut o serie de ocazii importante, însă a apărut din nou neatenția la faza de finalizare.”, a spus Velcea pentru politimisoara.com.

Velcea a făcut și un scurt bilanț al stagiului de la Marbella. „A fost un stagiu de pregătire excelent. Toți jucătorii s-au implicat la maxim. Am avut condiții perfecte de pregătire. Sunt mulțumit, per total, de tot ce am întâlnit aici. Partea negativă ar fi poate rezultatele, dar să nu uităm cu cine am jucat. Iar rezultatele nu au fost un scop al acestui cantonament. Importantă a fost pregătirea corespunzătoare și implementarea noului sistem de joc. Cel mai important lucru este că nu avem accidentări. Jucătorii au dus de la cap la coadă cele două stagii de pregătire. Fotbaliștii tineri s-au prezentat mulțumitor, au potențial mare, însă trebuie avut răbdare cu ei”.

Video: fc-alania.ru

16 Feb. 2012, 12:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă