Velcea, după primul eșec din pregătire: „A fost un meci de sacrificiu”

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 16:11 Pregătiri, amicale
Velcea, după primul eșec din pregătire:**

Tehnicianul lui ACS Poli a spus după eșecul de la Smederevo, 1-0 cu formația locală din prima ligă, că nu rezultatul a fost cel urmărit în acest joc. Valentin Velcea a testat miercuri în Serbia jucătorii aflați în probe dar și o formulă de joc mai puțin folosită, cu trei atacanți.

„Nu ne-a interesat rezultatul în această partidă, de aceea am dat șansa de a evolua fiecărui component al lotului. Am văzut la lucru și jucătorii pe care îi avem în probe, de fapt acest meci a fost unul de sacrificiu pentru echipă, pentru a vedea tot ceea ce trebuie să văd pe final de pregătire. A fost un joc bun, am avut trei ocazii clare, a fost un 11 metri clar zic eu la o intervenție asupra lui Bălace, dar nu comentez decizia arbitrului, așa a văzut el. Din păcate, am primit un eurogol pe fondul unui joc bun al nostru”, a declarat Valentin Velcea pentru acspoli.ro.

Timișorenii au suferit pe terenul lui FK Smederevo singurul eșec din această iarnă, 1-0 în urma reușitei fostului jucător din Liga I, Veljovic. Antrenorul lui ACS Poli a mizat pe următorii: Pap – Nohai, Petrovic, Șeroni, Marovic – Dobricean, Petre (cpt.), Poparadu – Boldea, Dina, Nanu. După pauză au intrat: Coca – Redzepi, Miculescu, Bocșan, Todorov, Goge, Artean, Trandu, Bălace, Boștină, Szekely, Bărbuț, Enciu, Suru și Kuburovic. Ultimii doi jucătorii fiind deocamdată doar în probe la ACS Poli.

Următorul joc al timișorenilor va avea loc sâmbătă, 23 februarie, tot în Serbia cu formația de ligă secundă Radnicki Nova Pazova.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 21 Feb. 2013, 16:11 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă