Valentin Șandru a sunat adunarea la Câmpia Turzii!

16 Jan. 2012, 17:52 Pregătiri, amicale
Valentin Șandru a sunat** adunarea la Câmpia Turzii!

Divizionara terță Seso Câmpia Turzii a demarat, în această dimineață, antrenamentele pentru sezonul de primăvară.

La startul pregătirilor au răspus prezent 16 jucători: Attila Sebestyen, Marcel Moldova, Bogdan Fărcaș (Unirea Alba Iulia), Levente Kelemen, Robert Tornyai, Răzvan Nădăsan, Ionuț Moldovan, Radu Tarcea, Ștefan Popa (Unirea Ungheni), Victor Motet, Lucian Bîlc, Antonio Sorcoiu, Rareș Sancira, Alex Miheșan, Bogdan Pop și Sergiu Mărgineran.

Au părăsit echipa in această iarna: Cristian Cozma, Andrei Ceaca, Robert Macula (toti destinatii necunoscute).

Mircea Rus, după toate probabilitătile nu se va mai alătura echipei din cauza unor probleme de ordin personal. Chiar dacă Sergiu Costea este jucătorul celor de la Seso, a lipsit de la primul antrenament fiind învoit, alături de Cosmin Văsie, iar Adrian Fertea, se află în pregătiri sub comanda lui Ioan Tătăran la Astra II Ploiesti.

La capitolul sosiri cu certitudine îi putem aminti pe Bogdan Fărcas și Sergiu Costea. Unele suspiciuni planează asupra lui Ștefan Popa (Unirea Ungheni) și Dan Văscan (FC Botoșani). Sergiu Costea este jucătorul celor de la Seso, iar dacă va putea obține un contract bun în străinătate i se va facilita șansa să plece, iar dacă nu este posibil acest lucru se va alătura echipei. Semnale există că și Dan Văscan de la FC Botoșani, ar putea reveni la echipă după periplul pe plaiuri moldave.

Echipa se v-a pregăti pe plan local, iar la începutul lunii februarie, este preconizat un stagiu de pregătire centralizată la Felix sau Sovata.

Articol scris de Ioan ARION

16 Jan. 2012, 17:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă