Vâlcenii au început cantonamentul la Brașov

Vâlcenii au început** cantonamentul la Brașov

În perioada 28 iulie – 10 august, CSM Râmnicu Vâlcea este în cantonament la Brașov, acolo unde va disputa patru amicale. Echipa condusă de Erik Lincar este cazată la Hotelul Atlas, un stabiliment modern, de trei stele.

În acest stagiu de pregătire, alb-albaștrii vor disputa patru jocuri amicale, cu Unirea Tărlungeni (30 iulie), CS Balotești (2 iulie), Săgeata Năvodari (5 august) și FC Voluntari (8 august).  La revenirea în Zăvoi, CSM va mai avea o „dublă” amicală cu colega de serie FC Olt pe 16 și 20 august și apoi, încă un amical cu echipa de Liga a III-a, FC Ștefănești pe 23 august.

Nu au făcut deplasarea la Brașov doi jucători, Iosif Melcea și Daniel Iancu, care sunt accidentați. După două intervenții chirurgicale, Melcea mai are nevoie de circa o lună până va începe antrenamentele normale. Atacantul de bandă stânga Daniel Iancu se resimte după accidentarea la genunchi suferită în finalul sezonului trecut, contra Metalului și a rămas la Vâlcea pentru a efectua un program individual de pregătire.

Iată și lotul deplasat în cantonament:

Portari: Fejer (ASA Tg. Mureș), D. Popescu (Pandurii), Dozescu, Prvulovic

Fundași: Samson, Romero (Brazilia), I. Stoica, Izvoranu (CS U Craiova), Cucui, Deaconescu, Dumitrașcu,  Briceag, Al. Ionescu (Caransebeș)

Mijlocași: Câju, I. Stancu (ambii CS U Craiova), Pițian, Vl. Munteanu (Corona), Ov. Popescu, B. Geantă

Atacanți: Ad. Popa, Nkongue, Tănasă, Orlando (Chiajna), Ov. Mihai, Codin, C. Neagu (Dunărea Galați)

 

Articol scris de Adi GEORGESCU

 

Pe aceeași temă