Vâlcea, la primul succes în cantonament

Mihai Andries 03 Aug. 2014, 16:34 Pregătiri, amicale
Vâlcea,** la primul succes în cantonament

CSM Râmnicu Vâlcea a obținut sâmbătă dimineață primul succes în cantonamentul de la Brașov, 3-1 cu CS Balotești. Nou promovată în Liga a II-a, Balotești a reușit să deschidă scorul prin Marcio, dar CSM a întors rezultatul până la pauză. Brazilianul Orlando da Costa, Ovidiu Popescu și Cosmin Neagu au înscris și CSM a condus la pauză cu 3-1. După pauză, ambii antrenori au schimbat liniile, de remarcat fiind o bară a lui Ovidiu Mihai.

CSM mai are de disputat la Brașov două amicale, cu Săgeata Năvodari (5 august) și FC Voluntari (8 august).

„A fost o partidă destul de bună făcută de băieți. Diferența de goluri putea fi mai mare dar nu asta ne-a interesat. Punem accent pe crearea relațiilor de joc și pe omogenizarea lotului, având în vedere că au venit mulți fotbaliști noi”, a spus pe siteul clubului managerul general, Lucian Munteanu.

Fostul mare jucător al Chimiei, Iancu Carabageac crede că echipa s-a întărit în această vară. Câju este un jucător foarte bun, se vede că are calitate. Este foarte bun și brazilianul de pe stânga, Orlando. Mi-a plăcut și mijlocașul central, Vlad Munteanu. Sper ca echipa să promoveze, deși lupta va fi foarte grea, a spus Carabageac.  

CSM RÂMNICU VÂLCEA – BALOTEȘTI 3-1 (3-1) Orlando, Ov. Popescu, C. Neagu / Marcio

CSM I: Fejer – Samson, I. Stoica, Cucui, Briceag – Ov. Popescu, Vlad Munteanu II, Geantă – Neagu, NKongue, Orlando.
CSM II: D. Popescu – Romero, Deaconescu, Izvoranu, Al. Ionescu – Câju, Pițian, I. Stancu – Ad. Popa, Codin, Ov. Mihai (D. Dumitrașcu).

Balotești: Tănase – Lupașcu, Flămânzeanu, Negrea, Filip – T. Stan, Marcio – G. Crăciun, Mande, Novac – Jean Silva. După pauză a fost rulat tot lotul avut la dispoziție

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto: CSM Râmnicu Vâlcea

Mihai Andries 03 Aug. 2014, 16:34 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă