Vâlcea, în cantonament! Mitu: „Avem condiții foarte bune în Zăvoi”

18 Jan. 2012, 15:06 Pregătiri, amicale
Vâlcea, în cantonament!** Mitu:

Începând de luni, timp de două săptămâni, CSM Râmnicu Vâlcea este în cantonament centralizat la baza sportivă din Zăvoi. Aflat la prima experiență de acest gen, antrenorul Marius Mitu este decis să facă o pregătire fizică bună, pentru ca alb-albaștrii să nu mai sufere la acest capitol precum în tur.

„Având experiența lui Mitică Teleșpan, încercăm să facem o pregătire de iarnă cât mai bună, ambii ne documentăm și suntem la zi cu noutățile din domeniu. Teleșpan are multă experiență, mă ajută mult și acum, la pregătire, dar și în sezon, în tur m-a temperat atunci când voiam să iau decizii poate pripite. Avem condiții foarte bune în Zăvoi, teren, pistă de alergare, bazin, sală de forță, singurul inconvenient este că băieților le lipsește poate puțin noțiunea de cantonament, jucătorii fiind obișnuiți aici zi de zi” a spus antrenorul vâlcenilor, Marius Mitu, care se pregătește cot la cot cu alb-albaștrii.

Fundașul Florin Plecanciuc este singur care nu este încă în programul alcătuit de tehnicieni, acesta acuzând o inflamare a tendonului.

CSM Râmnicu Vâlcea va începe seria amicalelor cu o „dublă” contra concitadinei FC Oltchim (1 și 7 februarie) și va continua apoi cu FC Caracal (9 februarie), FC Argeș (15 februarie), Alro (18 februarie-Vâlcea, 22 februarie-Slatina) și FC Olt (25 februarie).

Articol scris de Adi Georgescu

18 Jan. 2012, 15:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă