Vâlcea, egal cu Petrolul

08 Feb. 2009, 13:50 Pregătiri, amicale
Vâlcea,** egal cu Petrolul

CSM Rm. Vâlcea a remizat sâmbătă, 2-2(1-1) cu Petrolul Ploiești, într-un meci amical disputat la Drăgășani. Petrolul a deschis scorul încă din minutul 2 după reușita lui Budescu, dar golgeterul echipei vâlcene, Eneche Câju a întors rezultatul, punctând în minutele 12 și 56. Prahovenii au egalat în minutul 62, dintr-un penalty transformat de Odoroabă. „A fost un test util cu o echipă bună din cealaltă serie. Am fost foarte mulțumit de evoluția echipei în primele 60 de minute, când am folosit o formulă apropiată de cea de bază. Suntem într-o formă îmbucurătoare, mai ales că săptămâna trecută a fost una de încărcătură, de muncă multă” a declarat antrenorul CSM-ului, Alin Artimon. Vâlcea nu i-a avut la dispoziție pe Melcea, L.Iordache, Vătavu, Olariu, toți accidentați, dar nici pe argentinianul Facundo, care are șanse minime de a mai reveni în Zăvoi după ce s-a ales cu o interdicție de intrare în țară.

 

La sfârșitul acestei săptămâni, Petrolul și CSM se vor întâlni în meciul revanșă, la Ploiești.

 

CSM Rm. Vâlcea: Perianu-Pasăre, C.Dinu, Kutlacik, Goge-I.Popa, Sg.Popescu, Gârlă, R.Dobre – Câju, Stromajer. Au mai intrat Rusandu, Băltățeanu, Fl.Pârvu, Roșca, Boroiban.

 

Petrolul: Panaite-Dumitru, Bozga, A.Stoica, Jovanovic-Minciună, Marinescu, Stanca, Coțan-Budescu, C.Stoica. Au mai jucat Odoroabă, Costache, Tudor, Morar, Tincu, Lazăr, Năstase, Muțiu, Baroian.

articol scris de Adi Georgescu

 

08 Feb. 2009, 13:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă