Vâlcea câștigă testul cu SCM Pitești. Pelici: „Suntem în grafic. Toți jucătorii sunt pasibili de a fi titulari”

Vâlcea câștigă testul cu SCM Pitești.** Pelici:

CSM Râmnicu Vâlcea a câștigat, astăzi, 19 august, testul susținut în Zăvoi, scor 2-0 (2-0) cu SCM Pitești. Argeșenii evoluează în Liga a 3-a, unde au ca obiectiv promovarea în eșalonul secund.

Antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici, a menajat o bună parte dintre titulari pentru amicalul de vineri, de la Clinceni. În prima repriză, CSM a jucat în sistemul preferat al tehnicianului, 3-4-3. Cătălin Pârvulescu a deschis scorul în minutul 9, fundașul central marcând cu capul, după o lovitură liberă de pe flancul drept, bătută de Dumitrașcu. Vâlcea s-a desprins în minutul 38, pe contraatac, când I. Marian a pasat decisiv pentru Voinea, care a înscris. A fost primul gol al lui Albert Voinea de la revenirea sa la Vâlcea.

Repriza secundă, CSM Râmnicu Vâlcea a revenit la sistemul obișnuit din sezonul trecut, 4-2-3-1. Pe teren nu s-a mai întâmplat multe lucruri notabile, exceptând o bară a vâlcenilor, prin Bogdan Geantă. CSM s-a impus astfel cu 2-0 în testul cu SCM Pitești și se pregătește vineri să meargă la Clinceni, unde va testa probabil formula cu care va începe campionatul.

Antrenorul Alexandru Pelici își face calcule pentru primul unsprezece cu care va aborda prima etapă, la Caransebeș. „A fost un joc bun pentru noi, suntem în grafic. Încercăm diferite moduluri, e bine să fim pregătiți pentru orice, în funcție de adversari sau de accidentări nedorite. Toți jucătorii sunt pasibili de a fi titulari, avem un lot echilibrat valoric, băieții sunt apropiați ca valoare. Suntem toți valizi, e bine că nu avem accidentări. Încercăm să facem o echipă competitivă, să ne clasăm cât mai sus, ideal ar fi să prindem play-off-ul, dar asta nu e ceva impus. Cred că actualul sistem e bun, ține lupta deschisă, echipele trebuie să fie conectate până la final, părerea mea este că acest sistem e bine gândit” a declarat Pelici, care în prima parte a lunii septembrie va deveni pentru prima dată părinte.

CSM Râmnicu Vâlcea – SCM Pitești 2-0 (2-0)
Pîrvulescu (9), Voinea (35)

Vâlcea: D. Geantă – Pîrvulescu, D. Dumitrașcu, Cucui – Deaconescu, Piscanu, Cl. Ștefan, I. Stoica – I. Marian, Voinea, Bg. Geantă. Au mai jucat: Fildan, Firțulescu, Georgescu, Petrescu, A. Marin, Preda, Vasile și Iordache. Antrenor Alexandru Pelici

Pitești: Iordan – Vlădescu, Ștefănescu, Avram, Vladu, Mărgăritescu, Anghel, Andrei, Lircă, Nedelcu, Voinescu. Au mai jucat: Udeanu, Pîslaru, Burghel, Cârstea, R. Neagoe și Mateescu. Antrenor: Adrian Neaga

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă