Vâlcea administrează Drobetei primul eșec din această vară

30 Jul. 2009, 13:27 Pregătiri, amicale
Vâlcea administrează Drobetei** primul eșec din această vară

FC Drobeta Tr.Severin  a suferit miercuri seară primul eșec din seria amicalelor din această vară, 1-3, în Zăvoi cu colega de serie CSM Rm. Vâlcea.

 

După ce în urmă cu două săptămâni, cele două echipe au remizat la Motru (1-1), CSM s-a impus miercuri în meciul revanșă din Zăvoi, scor 3-1. CSM a deschis scorul în minutul 15 dintr-un penalty transformat de R.Dobre.

 

Același Dobre (foto) a fost coautor la a doua reușită a gazdelor, în minutul 28, când l-a servit excelent pe I.Popa, care a punctat cu capul. În minutul 37, Gârlă duce scorul la 3-0 cu un șut deviat de la circa 20 de metri. În finalul primei reprize, FC Drobeta beneficiază și ea de un penalty, dar portarul vâlcean Perianu blochează șutul lui Tobă.

 

În repriza secundă, FC Drobeta trece la conducerea jocului și Mutinho lovește bara dintr-o lovitură liberă. Severinenii reduc din handicap în mintul 72, dintr-o lovitură liberă perfect transformată de A.Radu. Astfel, Drobeta pierde primul amical din această vară, după o serie de opt meciuri consecutive fără eșec. CSM și Drobeta vor fi adversare directe și în campionat peste nici două luni, meciul din tur fiind programat în etapa a V-a, tot la Rm. Vâlcea.
 

 

articol scris de Adi Georgescu
 

30 Jul. 2009, 13:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă