Vâlcea a remizat în amicalul cu Juventus. Pelici a folosit o echipă experimentală

Vâlcea a remizat în amicalul cu Juventus.** Pelici a folosit o echipă experimentală

Într-un meci amical disputat miercuri, în Zăvoi, CSM Râmnicu Vâlcea a remizat, scor 2-2, cu Juventus București, liderul din Seria a II-a a Ligii 3, formația pregătită de Daniel Oprița. Pentru acest test, antrenorul vâlcenilor, Alexandru Pelici, a mizat pe juniorii care au evoluat mai puțin în precedentul amical, dar și pe juniori republicani, plus mijlocașul Răzvan Dâlbea, pe care nu se va conta la Tărlungeni. Tinerii au oferit o evoluție apreciată de conducerea clubului, meciul terminându-se la egalitate. Golurile CSM-ului au fost reușite de Radu Georgescu și Robert Bratu.

Fundașul central Robert Bratu are deja un meci la Liga a II-a, pentru echipa mare, iar golul cu Juventus îi dă curaj. „A fost un meci bun, având în vedere că noi am jucat cu juniorii, seniorii fiind menajați. Ei au jucat cu echipa bună și cred că ne-am descurcat bine. Îmi este dor de meciurile oficiale și dacă voi evolua pentru echipa de seniori depinde doar de mine și de domnul profesor Pelici. În ceea ce mă privește trebuie să muncesc foarte mult. Am un avantaj mare, pot juca și pentru echipa de republicani și am evoluții în partide oficiale în fiecare săptămână. Asta mă va ajuta să prind experiență” a declarat  Robert Bratu pentru site-ul oficial al CSM-ului.

„E greu să joci un meci amical după un cantonament obositor. A foste ultima noastră zi de cantonament și e clar că băieții vor să ajungă cât mai repede acasă. Mă bucur că am putut evolua pe un teren bun. A fost un test util pentru noi, intrăm acum în linie dreaptă pentru reluarea sezonului. În ceea ce mă privește cred că am luat decizia bună când am ales să fiu principal la Liga a III-a decât secund la Steaua. E drept, însă, că putea să fie mai bine invers dacă Steaua ajungea în Liga Campionilor. Asta mi-am dorit, să continui ca antrenor principal după experiența plăcută de la Reșița, să iau o echipă de joc. Nu vreau să ard din pași, vreau să o iau pas cu pas și într-o zi să ajung la Liga I”, a spus și Daniel Oprița, antrenorul celor de la Juventus București.

Vineri, în ultimul test al iernii, CSM va juca la Cugir, acolo unde probabil Alexandru Pelici va miza pe formula tip cu care intenționează să abordeze prima etapă.

CSM Râmnicu Vâlcea în amicalul cu Juventus: Marinoiu – Tisoaica, B. Popescu, Bratu, Roșianu – Piscanu, Dâlbea – Cl. I Marian, Ștefan, Georgescu – Trabalka. Au mai jucat Petrescu, Ludușan, Chiripuș, Pițoiu, Horumbă, C. Popescu, Duminică.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă