Vâlcea a învins Alro! N”Kongue a făcut „dubla” și a impresionat

22 Feb. 2012, 18:19 Pregătiri, amicale
Vâlcea a învins Alro!** N''Kongue a făcut

Într-un meci amical disputat azi, pe terenul sintetic din Zăvoi, CSM Râmnicu Vâlcea a învins cu scorul de 5-3 (0-2) pe Alro Slatina. Golurile vâlcenilor au fost reușite de N’Kongue 2, Kalai, Makhtar și Vizitiu, în timp ce pentru slătineni au punctat D. Ene, Boroiban și Stancu.

La ambele echipe au fost testați mai mulți jucători veniți în probe. Astfel, Vâlcea l-a testat pe atacantul francez de origine cameruneză Christian N’Kongue, care a mai jucat la Delta Tulcea, acesta reușind o „dublă” și a lăsând o impresie plăcută, alături de celălalalt vârf african, ivorianul Didier Makhtar.

În schimb, Alro a fost testat și un portar sârb, Korikolo, care va fi păstrat dacă îi va sosi azi cartea verde. „Nu a fost un test elecovent, terenul a fost greu, cu gheață și bălți, însă a fost un antrenament bun. Așteptăm să își revină jucătorii accidentați, Plecanciuc, Popescu și Vasile, dar și întoarcerea lui Vătăjelu de la lotul de juniori, în rest este lotul care se știe. Nu am emoții în privința retrogradării, dar noi avem obiectiv o clasare cât mai bună, vrem să practicăm un fotbal cât mai bun. Pe mine mă îngrijorează doar jocul echipei.” a spus tehnicianul vâlcenilor, Marius Mitu.

Articol scris de Adi Georgescu

22 Feb. 2012, 18:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă