Vacanță prelungită la FC Hunedoara

02 Jul. 2012, 14:44 Pregătiri, amicale
Vacanță prelungită** la FC Hunedoara

Programată pentru astăzi reunirea echipei de fotbal FC Hunedoara a fost amânată pentru săptămâna viitoare, marți 10 iulie.

„Directorul organizatoric Ionel Danciar mi-a spus că finanțatorul echipei Silvan Toma l-a anunțat că activitatea la club va fi reluată abia săptămâna viitoare”, a spus antrenorul cu care FC Hunedoara a încheiat campionatul trecut pe locul 2 în C5, Remus Steop.

Tehnicianul a dezvăluit că situația lui contractuală cu FC Hunedoara este incertă în momentul de față. „Contractul meu cu FC Hunedoara a expirat pe 30 iunie. În situația dată nu face nimic. Dacă se dorește ca angajamentul meu să fie reînnoit sunt deschis pentru o nouă colaborare”, a mai spus Steop.

Cel mai probabil directorul Comitetului Director al FC Hunedoara, Silvan Toma, a luat decizia de a prelungii vacanța fotbaliștilor cu mai bine de o săptămână deoarece încă nu a avut o întrevedere cu noul primar al Hunedoarei, Viorel Arion pentru a afla care sunt intențiile municipalității legate de viitorul echipei de fotbal a orașului.

„Mă interesează să aflu care este noul punct de vedere al Primăriei față de echipa de fotbal ținând cont că orașul va avea un nou primar. Abia atunci voi ști ce am de făcut”, a declarat de curând Silvan Toma.

CFR Simeria și Jiul, da, Mureșul Deva, ba

Colege de clasament sezonul trecut în C5, CFR Simeria – locul 5 și Jiul Petroșani – locul 6, ambele cu 49 puncte, vor relua la braț antrenamentele pentru pregătirea viitorului campionat. După o lună de vacanță atât „feroviarii”, cât și „minerii” se vor reuni astăzi de dimineață la propriile baze de pregătire unde vor efectua primele exerciții de dezmorțire. După retrogradarea în Liga a treia o liniște suspectă s-a așternut peste Mureșul Deva. Porțile stadionului sunt ferecate cu lacăte, iar la telefon nu răspunde nimeni.

Articol scris de Sami Tamaș

02 Jul. 2012, 14:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă