Utiștii și-au reglat tirul la Ghioroc înaintea derby-ului cu ASU Poli. „Messi al Canadei” a fost singurul care a reușit mai mult de un gol în acest amical

Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 11:31 Pregătiri, amicale
Utiștii și-au reglat tirul la Ghioroc înaintea derby-ului cu ASU Poli.**

Pregătirea derby-ului Vestului de duminică cu ASU Poli a inclus în programul UTA-ei din această săptămână și un amical cu o adversară de nivel mult inferior. Cristian Todea și-a dus jucătorii, joi după-amiază, la Ghioroc, acolo unde au desfășurat un test împotriva echipei locale de ligă a cincea Podgoria Ghioroc. Utiștii au câștigat la scor această întâlnire, cu 10-0.

Împotriva echipei antrenată de fostul fundaș al UTA-ei din perioada anii 90-2000, Costel Bogoșel, în prezent antrenor și la UTA U19, fotbaliștii „Bătrânei Doamne” au avut scopul de a-și regla jocul, dar și de a se destinde și a detensiona atmosfera din cadrul lotului. În acest amical au evoluat și Ionuț Tănase și Victor Prună, amândoi prezenți într-un meci după perioade destul de lungi de accidentare, și, s-a remarcat și canadianul Boakai, autor al unei „duble”.

Potrivit Sport Arad, mijlocașul poreclit „Messi al Canadei” s-a implicat mult în joc, a cerut în permanență mingea și chiar a luat ochii staffului tehnic, dar la fel de adevărat este că a intrat pe teren după pauză, când Ghiorocul, și așa net inferioară din punct de vedere tehnic, acuza și probleme fizice.

Utiștii s-au impus cu 10-0, cu goluri marcate de Toma, Curtuiuș, Asani, Cârstocea, Boakai (2), Hlistei, Prună, Manea și Păcurar.

UTA, prima repriză: Grahovac – Adili, Iuga, Ciucă, Asani – Tănase, Cârstocea – Strătilă, Toma, Buleică – Curtuiuș
UTA, repriza secundă: Barna – Manea, Scutaru, Filaret, Dinculescu – Polgar, Jorza – Păcurar, Prună, Hlistei – Boakai

Florea a fost menajat și nu a fost utilizat, în timp ce Stahl și Burlă s-au antrenat separat.

Podgoria Ghioroc i-a utilizat pe: Bărgău – M. Sîrbu, Bogoșel, Sabău, Purda – Rădoi, Andrași, Lazăr, Juravle – R. Sîrbu, A. Voica, pe parcurs intrând și: Stan, Culda, Leric, Gorincu și Popi.

Marius ANGHEL 13 Oct. 2017, 11:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă