UTA, victorie cu CS Ineu și egal cu Pecica. Todea: „S-au săturat și jucătorii să pedaleze puțin în gol”

Marius ANGHEL 13 Feb. 2016, 21:42 Pregătiri, amicale

Deși a plouat pe toată durata celor 120 de minute jucate împotriva celor de la CS Ineu și Progresul Pecica, utiștii nu au conceput să dea gazonul imperfect din Sânnicolau Mic pe sinteticul de pe Șega. Motivul e de la sine înțeles, și anume apropierea cu pași repezi de prima partidă oficială a anului, ce sa va disputa pe iarbă, indiferent de condițiile meteo. În plus, suprafața tare nu e prietena gleznelor și genunchilor fotbaliștilor.

  • UTA Bătrâna Doamnă a câștigat triunghiularul desfășurat sâmbătă dimineață pe terenul din Sânnicolau Mic împotriva echipelor CS Ineu și Progresul Pecica. În primul meci utiștii au câștigat cu 2-0 cu CS Ineu, apoi au remizat 1-1 cu Pecica. În ultimul joc Pecica a trecut cu 2-0 de CS Ineu. AICI găsești detalii despre cele trei meciuri amicale.

 

„Mă bucur că au fost realizări, destule lucruri bune, băieții s-au implicat cum au putut mai bine. S-a văzut că dorința de a începe cât mai repede campionatul e mare. S-au săturat și jucătorii să pedaleze puțin în gol, adică să se antreneze zilnic fără a putea să demonstreze ceea ce pot într-un meci oficial la final de săptămână. Vor să arate că sunt buni, că pot face lucruri frumoase pentru acest club, iar meciul cu un adversar de talia Brașovului e ocazia perfectă. Să sperăm că ploaia ne va cruța puțin săptămâna viitoare. Dacă nu, ne adaptăm cum putem, în așa fel încât băieților să le fie cât mai bine O să intrăm pe Motorul II, nu am mai vrea să ne întoarcem pe sintetic decât în cazuri de forță majoră”, a punctat Cristian Todea la finalul disputelor din această dimineață.

La intrarea la vestiare după ultimul fluier al partidei cu Pecica, terminată la egalitate datorită unei lejerități în defensivă, utiștii au fost foarte nervoși. „Este și normal, atâta timp cât nu am obținut ceea ce meritam. Am luat gol foarte ușor, la ultima fază, în condițiile în care am ratat mai multe ocazii clare pe tot parcursul meciului. Oricum, rămânem cu un antrenament reușit, pe o suprafață de teren destul de grea, dar apropiată de cea cu care ne-am putea reîntâlni peste două săptămâni”, a concluzionat „secundul” lui Roland Nagy.

UTA a început amicalul cu CS Ineu în formula: Anca-Trip – Polgar, Botiș, Lazăr, Gligor – Strătilă, Chindriș, Jorza, Vlad – Man, Rus. Au mai intrat: Tănase și Mara.
A înscris: Man (38, 43)

UTA a evoluat cu Progresul Pecica astfel: Mara – Moza, Manea, Filaret, Burlă – Costin, Tănase, Copil, Hlistei – Petre, Curtuiuș.
A înscris: Curtuiuș (12)

CITEȘTE și: Utiștii, vizitați de un fost căpitan la triunghiularul de la Sânnicolau Mic

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Feb. 2016, 21:42 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă