UTA și-a rezolvat problema portarilor! Barna e bun de joc după un nou consult medical amănunțit

Marius ANGHEL 01 Feb. 2018, 17:51 Pregătiri, amicale
UTA și-a rezolvat problema portarilor!** Barna e bun de joc după un nou consult medical amănunțit

Echipa fanion a Aradului nu mai este nevoită să-și caute portar. Plecat la București din cantonamentul de la Moneasa, Alexandru Barna nu a primit acceptul medicilor să reintre în efort, ca urmare a problemei sale la nivelul unei vene a capului, descoperită toamna trecută, după accidentarea la nivelul nasului suferită la meciul de Cupă cu Afumațiul. Conducerea clubului UTA chiar a deschis discuția unei rezilieri amiabile între părți, dar, în cele din urmă, totul pare a avea o finalitate fericită pentru ambele părți.

Barna s-a întors la București în această săptămână și a fost supus la un examen angiografic, ce nu a evidențiat probleme majore, ci doar o mică disfuncționalitate pe care fotbalistul o are încă din naștere. Neurologii au căzut de acord că aceasta nu-i pune în pericol cariera sportivă și au dat aviz pozitiv pentru eliberarea vizei medicale. Pentru obținerea acesteia, însă, Barna mai trebuie să treacă de banalul test de efort, pe care – însă – nu-l poate efectua până nu i se închide complet rana cauzată de introducerea cateterului, parte a examenul angiografic.

Cel mai probabil, luni sau marți, Alex Barna ar trebui să fie din nou sub comanda lui Dan Țapoș, care în ultimele meciuri de verificare a contat doar pe Roberto Bodea și juniorul de 16 ani, Rafael Zamfir.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 01 Feb. 2018, 17:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă