UTA și-a programat un amical cu un adversar modest înaintea derby-ului cu ASU Poli

Marius ANGHEL 10 Oct. 2017, 11:55 Pregătiri, amicale
UTA și-a programat un amical cu un adversar modest** înaintea derby-ului cu ASU Poli

După ce duminică a remizat cu Pandurii, scor 2-2, înregistrând a opta partidă fără victorie, UTA își continuă pasa neagră în campionat și pentru ea urmează derby-ul Vestului cu marea rivală ASU Politehnica. Arădenii au moralul scăzut după ultimele rezultate înregistrate, iar pentru a și-l mai ridica și-a programat un meci amical în această săptămână.

Astfel, în ciclul de pregătire al meciului cu ASU Poli Timișoara, Cristian Todea și stafful său tehnic au inclus pe lângă antrenamente și un meci amical. Joi, 12 octombrie, UTA vizitează echipa Podgoria Ghioroc (Liga a 5-a Arad). Meciul urmează a se desfășura de la ora 16:00.

În acest amical, utiștii îl vor urmări la joc și pe mijlocașul Hanson Boakai, cel poreclit „Messi al Canadei” având o săptămână de pregătire cu arădenii.

Meciul ASU Poli – UTA Arad e programat să se desfășoare duminică, de la ora 15:30, în cadrul etapei a 12-a a Ligii 2. După 11 etape desfășurate în campionat, UTA se află pe loc retrogradabil, 16, cu doar 11 puncte acumulate, în timp ce ASU Poli se află pe locul 9, cu 16 puncte.

Marius ANGHEL 10 Oct. 2017, 11:55 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă