UTA se ține bine în amicale

31 Jan. 2012, 15:17 Pregătiri, amicale
UTA** se ține bine în amicale

„Bătrâna Doamnă” merge bine în amicale, obținând o a treia victorie împotriva unei formații din seria a 5-a a Ligii a III-a. După CS Vladimirescu și Național Sebiș, „alb-roșii” au trecut și de timișenii de la Flacăra Făget, care s-au cantonat și ei la Moneasa până miercuri. Experiența ca antrenor a lui Marius Baciu sau calitatea foștilor utiști, Demian, Tuculea, Furdean sau Ghindaru, nu i-au putut împiedica pe arădeni să obțină un success cât se poate de clar: 3-0. Toate reușitele paridei au fost extrem de spectaculoase, deși terenul înghețat nu a favorizat fotbalul spectacol.

Roland Nagy și Dan Stupar au trimis în luptă două „garnituri” echilibrate, în care, însă, nu s-au regăsit Bogdan Mara, ținut pe bancă până la final și Marco Muscă, accidentat la gleznă. Superioritatea UTA-ei s-a concretizat la mijlocul primei reprize, când Capătă a preluat ca la carte o „diagonală” trimisă de Bucur și l-a învins pe Gavriș cu un șut de la 12 metri. „Textiliștii” au deținut inițiativa până la pauză, însă desprinderea pe tabelă a venit în repriza secundă.

Mai întâi, lui Pascariu i-a fost anulat un gol pe motiv de offiside, apoi a trecut la catedră Cornel Nădăban. Scuturat puțin de antrenori pentru randamentul scăzut din tur, mijlocașul de 27 de ani a făcut diferența cu două reușite frumoase. Mai întâi, a transformat în gol, printr-un lob de efect, o pasă a lui Hidișan, iar apoi a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri. În ciuda dominării teritoriale și a lucrurilor bune arătate în atac de Miron și Gallanis, tabela nu s-a mai modificat. UTA a trecut la scor de neprezentare de Flacăra Făget, iar joi după-amiază coboară din nou la Ineu, pentru un meci cu echipa locală de Liga a 4-a.

UTA (prima repriză): Cioară – Calvin, Pocuca, Gligor, Neagu – Bălan, Bucur, Ignea, Suslak – Capătă, Martinescu.
UTA (repriza a doua): Smaranda – Cărpinișan, Pascariu, Gligor (60 Gornic), Siminic (70 Raț) – Gâlcă, Hidișan, Purece (75 Caldarola), Nădăban – Miron, Gallanis.

Flacăra Făget: Gavriș – Gălan, Toma, Demian, Tuculea – Briciu, Covaci, Furdean, Ghindaru – Bugheanu, Rațiu.Au mai jucat: Rădulescu – Zetun, Goldiș, Zolei, Mihuța, Ilie.

Sursa: Sport Arad

31 Jan. 2012, 15:17 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă