UTA se pregătește de alte despărțiri: Galanis și Varga, sub lupă

21 Feb. 2012, 11:02 Pregătiri, amicale
UTA se pregătește de alte despărțiri:** Galanis și Varga, sub lupă

Randamentul scăzut al unor fotbaliști în partidele de pregătire din Antalya i-a pus pe gânduri pe antrenorii „Bătrânei Doamne”. Sârbul Urosevic ar putea fi doar prima „victimă” a celor petrecute în Turcia, Dan Stupar lăsând să se înțeleagă că și alți jucători sunt pe „făraș”.

Înainte de toate, îngrijorează starea de sănătate a lui Norbert Varga, care poate acoperi două posturi „cheie” în retur. „S-a antrenat destul de bine în Antalya, se pare că genunchiul operat e din ce în ce mai sănătos, însă, la ultimul amical, a avut o altă problemă. S-a plâns de dureri la mușchii inghinali și nu am avut ocazia să-l vedem la lucru așa cum ne-am fi dorit”, a spus „secundul” UTA-ei, fără să precizeze dacă experimentatul utist e pus în discuție.

În schimb, din câte se pare, următoarele zile și, eventual, cele două-trei amicale pe care echipa „textilistă” ar mai trebui să le dispute până reluarea campionatului, ar putea fi decisive pentru Vasilios Galanis. Grecul nu a marcat niciun gol în partidele test din această iarnă și nu mai este foarte bine privit de stafful tehnic. „Atâta timp cât primește balonul la picior își pune în valoare forța, însă, când e vorba să pofite de spațiile libere și mingea nu e la el, nu ne-a prea convins. Îi mai acordăm șanse, fiindcă, spre deosebire de Urosevic, a arătat mai multe lucruri bune. Trebuie ținut cont și de faptul că venise cam nepregătit la Arad, poate cantonamentul de la Moneasa i-a și indus o stare de oboseală, dar el trebuie să confirme în perioada următoare”, a adăugat Dan Stupar.

În fine, nu este exclus să mai cadă și alte „capete”, dar asta și în funcție de ce mutări se vor mai face pe finalul perioadei de transferuri.

Următorul test al UTA-ei este programat sâmbătă după-amiază la Arad, în compania maghiarilor de la Honved. Fotbaliștii arădeni își vor realua pregătirile miercuri, la 16,30, cel mai probabil pe terenul „Șega”.

Sursa: Sport Arad

21 Feb. 2012, 11:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă