UTA se încălzește cu Pîncota pentru Alba Iulia

04 Oct. 2011, 15:15 Pregătiri, amicale
UTA se încălzește cu Pîncota** pentru Alba Iulia

Echipa fanion a Aradului are destul timp la dispoziție să pregătească următoarea partidă de campionat. De vineri, când a jucat împotriva lui Poli și până duminică, când va intra pe teren la Alba Iulia, UTA își poate recupera măcar o parte dintre jucătorii cu probleme medicale, iar Roland Nagy și Dan Stupar au posibilitatea să se concentreze pe aspectele ce trebuie îmbunătățite în jocul echipei.

Unul dintre antrenamentele ce le va spune multe tehnicienilor utiști unde se află echipa înainte de dificila deplasare din Cetatea Unirii se va desfășura în după-amiază acestei zile, sub forma unui joc-școală. Partenerul de întrecere al „textiliștilor” este Șoimii Pîncota, liderul autoritar al Ligii a IV-a. Nagy dorește să vadă o reacție din partea celor câțiva fotbaliști care au evoluat sâmbăta trecută în înfrângerea cu 2-0 împotriva Semlecanei Semlac.

„M-au supărat destul de mult unii, fiindcă i-am trimis la echipa a doua să văd că, prin atitudinea și evoluția lor, își doresc să intre în prima echipă, însă ei m-au dezamăgit. Trebuie să facem ceva în privința lor, să-i trezim la realitate, căci așa nu se poate…”, a punctat „principalul” arădenilor.

Din lotul echipei mari, pe teren cu Semlecana s-au aflat Gîlcă, Neagoe, Capătă și Miron, dar și alți tineri care s-au mai pregătit sub comanda lui Nagy și Stupar: Gornic, Suslak, Cuedan sau Borteș.

Întâlnirea dintre UTA și Șoimii Pîncota va avea loc astăzi, de la ora 16,30, pe arena „Francisc Neuman”.

Sursa: Sport Arad

04 Oct. 2011, 15:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă