UTA s-a impus cu 5-0 în amicalul de la Beliu, la inaugurarea stadionului din comuna arădeană

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 16:02 Pregătiri, amicale

UTA s-a deplasat marți după amiază la Beliu pentru a fi gazdă specială la inaugurarea stadionului comunei arădene. Într-un meci amical desfășurat pe durata a două reprize a câte 35 de minute în fața echipei locale din Liga a 5-a, în prezența a 400 de spectatori, jucătorii lui Ionuț Popa s-au impus cu 5-0.

Cristian Costin a deschis scorul în minutul 21, cu o lovitură de cap din șase metri după o centrare a lui Petra. Mateucă (49) a dublat avantajul cu un șut plasat de la 20 de metri, iar Janos (50) a speculat o ieșire greșită a portarului Galea și a dus scorul la proporții de neprezentare.

În ultimele minute, David Popa (63) a înscris și el după ce a primit printre fundași și l-a învins pe Ricu, iar imediat Jonas (64) a stabilit scorul final.

Beliu: Galea – Mititelu, Coraș, Stan, Țârban – Boldizsar, Cristea, Semenic, Mașniță – Popa, Ruja
Au mai jucat: Bun, Ilca, Lăcătuș, Iacob, Dumbravă, Veciunca, Pindeac, Hideg și Cut

UTA, prima repriză: Orlic – Cr. Costin, S. Benga, R. Iuga, Copaci – Petra, l. Oprea, Andr. Enescu (Coulibaly 27), Vădrariu – Cip. Rus, Al. Pop
UTA, a doua repriză: Bodea – D. Dan, Al. Manea, Rakoti, Suslak – Janos, A. Iuga, Mateucă, Cubleșan – Yobouet, Dav. Popa

„A fost frumos la Beliu. Au un teren bun, o tribună frumoasă ca la Liga 1, vreau să felicit primarul și pe toată lumea de aici, le doresc să ajungă într-o ligă mai bună, poate chiar în Liga a 3-a. M-am întâlnit cu foarte multe vechi cunoștințe, vin des în zona asta și îmi face plăcere să mă întâlnesc cu oamenii de aici. E a doua panglică pe care o tai cu un primar. Precedenta a fost cu mulți ani în urmă, când s-a inaugurat terenul sintetic din Iași și când a participat și actualul patriarh Daniel, care e bănățean de-al meu”, a spus, citat de Sport Arad, Ionuț Popa, la finalul meciului cu Beliu.

Antrenorul echipei UTA  a mai precizat că fotbaliștii străini sosiți în probe (sud-africanul Rakoti și ivorianul Yobouet) nu l-au impresionat în mod deosebit și, probabil, se va despărții cât de curând de ei.

CS Beliu e în cărți pentru promovarea în Liga 4-a în acest sezon, aflându-se pe locul 2 în seria B a Ligii a 5-a la două puncte în spatele Tîrnovei.

Sâmbătă, de la ora 11:00, UTA joacă pe teren propriu în etapa a 13-a a Ligii 2, cu Energeticianul.

Foto și video: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Oct. 2018, 16:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă