UTA s-a distrat cu CS Vladimirescu după ce a fost condusă! Bârză a făcut spectacol

14 Jul. 2012, 15:29 Pregătiri, amicale

După victoria la limită obținută în timpul săptămânii cu Chișineu Criș, alb – utiștii s-au dezlănțuit în compania divizionarei a treia. Desfășurat pe o căldură sufocantă și pe durata a trei reprize a câte 30 de minute, disputa dintre UTA și CS Vladimirescu a curs într-un singur sens.

Totuși, în primul mitan s-a văzut că Adrian Falub a introdus pe teren o grupare formată din tineri jucători, care nu au multe meciuri împreună jucate. Cei de Vladimirescu au început mai bine disputa și după doar 10 minute au reușit să deschidă scorul. Alexandru Rada – cel văzut la un moment dat ca o mare speranță a fotbalului arădean – a pătruns pe partea dreaptă și a întors mingea la 13 metri, de unde Petrescu a pus latul la colțul lung pentru 1-0. Utiștii au dat semne de revenire, însă capul expediat de Miron a trecut puțin pe lângă poartă. Cu șase minute înainte de finalul primei reprize, Cărpinișan și Șușlak au conlucrat bine pe partea stângă, tânărul fundaș a șutat de la marginea careului mare, Rusu a respins în față și Sergiu Pop (dintr-o poziție suspectă de offsaid) a împins balonul în plasă. După doar două minute, UTA a trecut în avantaj. Raț a centrat excelent de pe partea dreapta, Miron s-a înălțat și a trimis perfect balonul în plasă pentru 2-1.

Intrarea după prima pauză a jucătorilor cu experiență și-a spus cuvântul în tabăra echipei utiste. În special bihoreanul Bârză a impresionat, acesta dominând cu autoritate flancul drept al ofensivei utiste și semănând pericol la fiecare acțiune pe care a purtat-o. Ba mai mult, după o centrare bună a lui Neagu de pe partea stângă și din cădere, Bârză (foto 1) a reluat pentru 3-1. Câteva minute mai târziu faza s-a repetat, iar același Bârză a reușit dubla. Cu cinci minute înainte de final, Bârză a prelungit cu călcâiul pentru Weller (foto 2), care a înscris al doilea său gol consecutiv pentru UTA cu un șut la colțul lung.

„Bătrâna Doamnă” s-a impus clar, cu scorul de 5-1, și pe lângă jocul vioi prestat, cu destule ocazii de poartă, au rămas și câteva semne încurajatoare din partea unor jucători aflați în probe ca și Alexandru Neagu, Cărpinișan și în special Bârză.

UTA: Amadio – Raț, Gornic, Wild, Șușlak – Kharbat, Copil, Pavel, Cărpinișan – S. Pop, Miron. Au mai jucat: Smaranda – Calvin, Gligor, Ene, Siminic – Bârză, Chindriș, A. Neagu, G. Neagu – Capătă, Weller

Vladimirescu: Rusu – Dobay, Sighete, Bota, Morar – Rada, Lazea, Petrescu, Ciubăncan – Negru, Rus. Au mai jucat: Bak – Tudoroiu, Goldiș, Munteanu, Moraru, Ardelean, Onețiu, Sima, Purece, Bobeiciuc, Leucuța, Lăsculescu, Apostol, Nol

Arbitri: M. Ardelean – P. Ardelean, C. Băla

Sursa: Sport Arad

14 Jul. 2012, 15:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă