UTA pune condiții să joace cu turcii de la Kocaelispor

14 Feb. 2012, 20:54 Pregătiri, amicale
UTA pune condiții** să joace cu turcii de la Kocaelispor

UTA ar putea juca un meci amical în Antalya pentru a cincea zi consecutivă. Deocamdată, arădenii nu au simțit gustul victoriei, dar o pot face mâine, în compania formației turce din Liga a 3-a, Kocaelispor. Arădenii au, însă, o condiție pentru a juca împotriva turcilor și anume ca partida să se dispute în cursul după-amiezii.

„Ar fi prea mult să jucăm dimineață, băieții încep să resimtă o anumită stare de oboseală. Trebuie ținut cont și de faptul că am avut parte de schimbare bruscă de climă, iar acest lucru contează în randamentul lor la antrenamente și jocuri. Dar, nu ne plângem, am venit să muncim în Antalya, să profităm de terenurile bune de aici și să omogenizăm cât mai mult un grup ce a crescut în calitate prin transferurile făcute”, a explicat Dan Stupar.

Dacă partida cu Kocaelispor va avea loc, probabil pe teren se vor afla fotbaliștii care au evoluat mai puțin, sau deloc cu CFR Cluj, mai puțin Alexandru Miron. Atacantul de 18 ani s-a accidentat în prima repriză a amicalului cu Tomșaniul și, la o primă vedere, se confruntă cu o entorsă la genunchi ce-l scoate din circuit pentru cel puțin trei-patru zile.

Sursa: Sport Arad

14 Feb. 2012, 20:54 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă