UTA nu s-a mai oprit la Ineu la revenirea de la Moneasa

03 Feb. 2012, 13:23 Pregătiri, amicale

Joi, la prânz, „Bătrâna Doamnă” a coborât de la Moneasa după 12 zile de pregătire intensă. De dimineață, utiștii au avut parte de o alergare întinsă spre cariera de piatră a stațiunii montane. De la ora 15, „alb-roșii” ar fi trebuit să dea piept cu CS Ineu, pe terenul divizionarei a patra, însă partida a fost anulată de stafful tehnic „textilist”. Acesta a considerat că suprafața de joc înghețată ar putea favoriza accidentările pe fond de oboseală. În schimb, vineri sunt programate două antrenamente, unul de dimineață pe terenul „Șega”, iar, celălalt, după-amiază, la baza sportivă „Bendea” . După această ultimă ședință de pregătire, utiștii vor avea liber până luni.

Deocamdată, amicalul de marți cu Olimpia Satu Mare este sub semnul întrebării. Partida se va desfășura doar dacă UTA nu va pleca într-un cantonament în Antalya, pe care șefii „alb-roșiilor” încearcă să-l perfecteze în aceste zile.

Autocar pentru utiști de la un suporter special din Sebiș?

La revenirea din cantonament, Dan Stupar a ținut să facă un popas la localul unuia dintre cei mai sinceri suporteri ai „Bătrânei Doamne”. Sebișeanul Dumitru Muscă a avut plăcerea să-l servească cu o cafea pe „secundul” arădenilor, care, la rândul său, l-a cadorisit cu un tricou „alb-roșu” semnat de toți jucătorii și antrenorii din Calea Aurel Vlaicu. „Nu ratez niciun meci al UTA-ei de pe teren propriu. Suntem câțiva susținători la Sebiș, care ne deplasăm în orice condiții la Arad. Suntem apropiați și de echipa locală, dar UTA rămâne UTA și o iubim mult mai mult și necondiționat”, i-a mărturisit cel poreclit „Țuți” lui Stupar.

Omul de afaceri din orașul de pe Crișul Alb a pus umărul la achiziționarea modernului autocar al celor de la Național Sebiș și a promis că va încerca să facă același lucru și pentru echipa emblemă a județului Arad. Se știe că după ce Sandu Ion și-a luat înapoi autocarul pe care l-a cumpărat pe vremea când echipa evolua în Liga 1, UTA s-a descurcat cum a putut cu deplasările, în ultimul timp având sprijinul firmei Pito Trans.

Sursa: Sport Arad

03 Feb. 2012, 13:23 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă