UTA nu mai merge nici la Mediaș și-l „cruță” pe Todea!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Mar. 2013, 10:40 Actualizat: 23 Mar. 2013, 10:41 Pregătiri, amicale
UTA nu mai merge nici la Mediaș  și-l „cruță” pe Todea!

Atâta a ales „Bătrâna Doamnă” adversari pentru acest weekend până a cules…un posibil meci în familie.  Până marți, arădenii știau că vor călători la Dunăre sau cel puțin se vor întâlni la Lugoj cu CS Turnu Severin, însă amicalul cu teamul oltean a fost anulat în cele din urmă. Apoi, totul părea bătut în cuie pentru un test la Mediaș, însă și acesta a căzut datorită condițiilor meteo potrivnice.

Sibienii nu au dorit să pornească instalația de încălzire a gazonului de pe arena centrală, iar arădenii nu au acceptat varianta terenului sintetic, mai ales că acesta din urmă nu are tocmai dimensiuni regulamentare. Așa că jucătorii și-au făcut degeaba bagajele pentru deplasarea în „fieful” prim divizionarei, unde i-ar fi așteptat și arădenii Răzvan Pleșca și Cristian Todea.

„Dulăul” răsuflă – oarecum – ușurat și asta pentru că ar fi fost pentru prima oară când ar fi evoluat împotriva echipei sale de suflet. „Chiar dacă era doar un amical, aveam o mare strângere de inimă să joc împotriva UTA-ei. Nu am mai făcut-o niciodată în cariera mea și văd că am scăpat și de această dată. Lăsând la o parte acest aspect personal, era util pentru ambele echipe un meci de verificare, dar vremea ne-a jucat feste și nu ne-am mai întâlnit”, a precizat Todea, care în vară își încheie înțelegerea cu medieșenii, iar culorile „alb-roșii” îl atrag din nou.

Așadar, „textiliștii” rămân să se pregătească pe plan local și singura variantă a rămas cea a unui amical în familie. Sâmbătă, jucătorii au fost chemați la ora 9 la stadion și: „În funcție de condițiile meteo și starea suprafețelor de joc, o să asistăm la un fel de Uruguay – Paraguay”, a glumit Gheorghe Constantin, președintele executive al UTA-ei. În revenire după accidentări, Bîrză, Laso și Voiculeț ar putea fi menajați în cazul unui meci în familie.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Mar. 2013, 10:40 Actualizat: 23 Mar. 2013, 10:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă