UTA joacă împotriva echipei lui Protasov în ultimul amical din Antalya

17 Feb. 2012, 19:05 Pregătiri, amicale
UTA joacă împotriva echipei lui Protasov** în ultimul amical din Antalya

Așteptarea a meritat pentru „Bătrâna Doamnă”, ce nu a mai dorit să se grăbească în alegerea pentru un partener de întrecere pentru o partidă amicală pe pământ turcesc. Până la urmă, arădenii au refuzat să mai joace cu Avanhard Kramatorsk, din liga a treia ucraineană, și, cu riscul de a nu simți deloc gustul succesului în Antalya, au ales să evolueze împotriva puternicei echipe, Lokomotiv Astana.

Formația clasată pe locul 2 în campionatul Kazahstanului este pregătită de Oleg Protasov, fostul tehnician al Stelei București.

Partida dintre UTA și formația la care evoluează și 9 fotbaliști din echipa națională kazacă va avea loc mâine, de la ora 17, la baza Topkapi din stațiunea Lara.

„Textiliștii” vor efectua un ultim antrenament la Kemer duminică dimineață, urmând să părăsească hotelul Limra după-amiază pentru a prinde avionul de 19,30 spre Istanbul.

Suporterii ajută la dezăpezirea stadionului

De când a început să ningă și la Arad, UTA nu a mai folosit deloc suprafața de joc de pe arena „Francisc Neuman”. Stratul de zăpadă depășește o jumătate de metru, iar cum vremea pare a se încălzi brusc de săptămâna viitoare, există riscul ca gazonul să se strice dacă omătul se topește brusc. Pentru a preveni acest fenomen, conducerea „Bătrânei Doamne” a cerut sprijinul fanilor pentru înlăturarea cât mai rapidă a zăpezii de pe teren.

„Președintele Giovanni Catanzariti a luat legătura cu noi și i-am promis pe loc ajutor. Vineri, în jurul orei 12, o să ne adunăm cu mic cu mare la stadion, punem mâna pe lopeți și vom înlătura zăpada de pe teren. Ar fi păcat să strice gazonul, mai ales că echipa are destulă treabă în retur”, ne-a mărturisit Dan Proca, membru al peluzei arădene.

Exista și varianta ca „oficialii” utiști să apeleze la câțiva deținuți pentru dezăpezire, însă odată ce fanii au răspuns promt la soliciarea președintelui „textilist” nu se mai pune această problemă. Mai rămâne de văzut dacă zăpada strânsă de pe gazon va rămâne pe marginea terenului sau va fi transportată la marginea orașului, știut fiind faptul că nici sistemul de canalizare nu excelează pe stadionul baronului Neuman.

Sursa: Sport Arad

17 Feb. 2012, 19:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă