UTA, învinsă la scor în primul amical al verii. Arădenii au primit cinci goluri de la o echipă din liga a doua maghiară

Marius ANGHEL 03 Jul. 2016, 11:07 Pregătiri, amicale

UTA Bătrâna Doamnă a pierdut clar, cu scorul de 2-5, primul amical al acestei verii disputat împotriva echipei de ligă secundă maghiară Balmaz Kamilla GyógyfürdÅ‘, desfășurat sâmbătă, de la ora 18:00, pe Stadionul Városi din localitatea ungară Balmazújváros.

Arădenii au deschis scorul în minutul 7 după o acțiune colectivă de atac, soldată cu o pasă pe culoar destinată lui Ciprian Rus, atacant care a finalizat cu sânge rece. Maghiarii au restabilit egalitatea prin Sándor Vajda în minutul 16, iar cu opt minute înainte de pauză au preluat conducerea după golul lui Kevin Varga (37). Cu o formulă de jos schimbată în proporții foarte mari, utiștii s-au văzut conduși cu 3-1 din minutul 48, marcator fiind Miklós Belényesi, ca apoi să reducă scorul la un singur gol după reușita lui Adrian Petre (58). Ultimul sfert de oră a adus însă detașarea celor de la Balmaz Kamilla GyógyfürdÅ‘, care au mai înscris încă de două ori și s-au impus cu 5-2, după reușite lui Ádám Kovács (76) și Kevin Kapacina (81).

Roland Nagy a mizat pe „11”-le: Bogdan Miron – Erik Wild, Alexandru Manea, Ioan Lazăr, Bogdan Burlă – Marius Chindriș, Amir Jorza – Sorin Strătilă, Dennis Man, Cătălin Hlistei – Ciprian Rus, iar în repriza a doua i-a folosit pe: Sebastian Maria – Alin Moza, Alexandru Manga, Dennis Man, Marius Chindriș, Michel Vlad, Darius Covaci, Ionuț Tanase, Ionuț Costin, Adrian Petre, Marius Curtuiuș.

Meciul desfășurat sâmbătă a contat pentru un turneu organizat de echipa gazdă. Sunt șase echipe în total, UTA și adversara ei de ieri fac parte din grupa B, alături de Nyíregyháza Spartacus FC, pe care arădenii o întâlnesc la Arad, miercuri. Din grupa A fac parte Olimpia Satu Mare, Cigánd SE și Kisvárda Master Good. Dacă echipa lui Roland Nagy trece de grupă, nu va juca faza următoare, deoarece programul coincide cu stagiul de pregătire din Austria.

Foto: balmazfoci.hu

Marius ANGHEL 03 Jul. 2016, 11:07 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă