UTA îl menajează pe Hidișan cu Sebișul

27 Jan. 2012, 17:44 Pregătiri, amicale
UTA îl menajează** pe Hidișan cu Sebișul

După 2-1 cu CS Vladimirescu, „Bătrâna Doamnă” vrea să treacă de o altă divizionară a treia arădeană. Exact la mijlocul cantonamentuui de la Moneasa, UTA o întâlnește într-un meci amical pe Național Sebiș. Dacă vremea nu se strică până mâine dimineață, partida se va desfășura chiar pe terenul central din orașul de pe Crișul Alb, de la ora 11.

Stafful tehnic arădean intenționează să arunce în luptă toți fotbaliștii valizi, pentru un antrenament complet, pe un teren bun. „Vom face două echipe, câte una pentru fiecare repriză. Atâta timp cât nu acuză probleme medicale va juca toată lumea, inclusiv Mara sau Bălan, jucători pe care i-am menajat doar la antrenamentul mai greu de joi după-amiază. În schimb, s-ar putea să lipsească Hidișan, care, vineri, a simțit o înțepătură la mușchii fesieri. El se antrenează, dar s-ar putea să-l menajăm cu Sebișul”, a mărturisit Roland Nagy.

Și sebișenii au destui jucători pe care să stea cu ochii în disputa cu „textiliștii”. Dacă Floarea, Neacșu și Gherge au semnat deja, fundașul Rondac și atacantul Baciu dau un examen important cu UTA în fața lui Petre Grosu, dar și al președintelui de onoare, Gheorghe Feieș.

Sursa: Sport Arad

27 Jan. 2012, 17:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă