ACS Poli a măturat pe jos cu CS Vladimirescu!

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 16:50 Pregătiri, amicale
ACS Poli a măturat pe jos** cu CS Vladimirescu!

ACS Poli Timișoara a învins cu 9-0 pe CS Vladimirescu, într-un meci amical desfășurat astăzi pe stadionul „Dan Păltinișanu”. Golurile au fost marcate de Trandu (minutul 12), Szekely (minutele 16 și 36), Boldea (minutul 43), Bălace (minutul 44), Boștină (minutele 54 și 73) și Apostol (autogoluri în minutele 77 și 81).

Gruparea bănățeană nu a avut probleme în fața unei formații ce are marele merit că nu s-a retras din liga a III-a și asta pentru faptul că este teoretic și matematic retrogradată deja de câteva etape. Vali Velcea a trimis în teren cel mai bun prim 11 avut la dispoziție, cu o singură modificare, Dobricean jucând în locul lui Bărbuț.

Putem spune că echipa în alb-negru a făcut și spectacol, unele faze fiind frumos creionate pe un gazon impecabil. Din păcate a fost și un jucător care s-a remarcat negativ, Marco Enciu bătându-și efectiv joc de mai multe faze, în 45 de minute ratând cel puțin 5 ocazii mari de a da gol.

Deși Festivalul Berii era deja început chiar lângă stadion, doar 50 de curioși au văzut live festinul de goluri de pe marele oval bănățean.

ACS Poli: Pap – Nohai, Petre, Șeroni, Marovic – Dobricean, Poparadu, Trandu, Bălace – Boldea, Szekely. Au mai intrat pe parcurs Coca, Kirev, Redjepi, Miculescu, Petrovic, Todorov, Bocșan, Bărbuț, Artean, Enciu, Boștină.

Sursa: Banat Sport

Marius ANGHEL 25 May. 2013, 16:50 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă