Amical ușor pentru ACS Poli înainte de jocul cu FC Maramureș!

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 13:53 Pregătiri, amicale
Amical ușor pentru ACS Poli** înainte de jocul cu FC Maramureș!

Pauza lungă din campionat îi determină pe timișoreni să evolueze într-un nou amical vineri, pe teren propriu. Adversar le va fi ultima clasată din C4, Vladimirescu 2003, formație care la rândul ei va sta. Federația continuă să uimească, astfel, runda 29, în care e programat și jocul Maramureș Baia Mare – ACS Poli, se va desfășura… joi.

Plictiseală mare în B2. Echipele mai mult stau decât joacă. ACS Poli se antrenează și se tot antrenează zilnic pentru ultimele două jocuri din campionat. FRF pare să facă totul în detrimentul fotbalului pe care îl păstorește. Astfel, etapa 29 se va juca joi, 30 iunie(!) informează frf.ro, bineînțeles ne dăm seama că e o eroare (oare a câta?) și e vorba de fapt despre data de 30 mai. Se va spune că e mai bine pentru echipe, care vor juca ultima rundă miercurea viitoare, dar de spectatori, cui îi pasă?

ACS Poli va sta și în runda 28, alături de Bihor, Mioveni și Tg. Mureș, ultima beneficiind de 3-0 cu retrasa Alba Iulia. Astfel, după un weekend în care nu au avut joc fotbaliștii pregătiți de Valentin Velcea vor trebui să se mulțumească cu deja tradiționala parteneră de teste din Vladimirescu – o echipă al cărei merit în acest sezon e că nu s-a retras din C. Jocul va avea loc vineri, de la ora 18, pe arena „Dan Păltinișanu”.

În campionat bănățenii mai au nevoie de patru puncte pe teren, indiferent de ce vor face adversarele la promovare, pentru a scăpa de eșalonul „organizat” de FRF. Nu lipsește mult să mai aibă nevoie de un singur punct în ultimul joc, pentru că formația FC Maramureș e permanent amenințată cu excluderea.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Marius ANGHEL 23 May. 2013, 13:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă