Vladimirescu, la prima victorie în acest sezon!

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Mar. 2013, 13:35 Actualizat: 23 Mar. 2013, 13:41 Stiri
Vladimirescu,  la prima victorie în acest sezon!

Cincisprezece meciuri au fost date uitării ieri după-amiază, când trupa din Vladimirescu a părăsit terenul în culmea fericirii! Ce nu s-a reușit în tot turul, când în lot figurau fotbaliști cu cărți destul de bune de vizită, s-a izbutit acum, când aripa tânără a fost aruncată în purgatoriul ligii terțe.

Terenul a fost exact cum anticipa antrenorul Cristi Sculici, un câmp băltind, dar puștii săi s-au adaptat nesperat. „Gospodarii” reșițeni au început avântat, dar apărătorii lui „Vladi” s-au strâns ca un arici în fața lui Mitrea și au contrat șarjele. Încet-încet, arădenii au prins curaj și au început să apară în jumătatea vizitatorilor, dar fără a pune probleme mari, cel puțin în primul act, încheiat cu două ocazii mari ale Muncitorului: Mitrea a fost extraordinar când a scos lovitura de cap din 6 metri a lui Bobină (32), apoi transversala a fost aliatul gazdelor, oprind trasorul lui Vasiliu de la 20 de metri.

Băieții lui Sculici și Ciubăncan au schimbat echipamentul la pauză și, odată cu el, poate și norocul. În minutul 62, o lovitură de colț de pe flancul stâng a fost reluată cu capul de Drăgan din preajma careului mic, Giurcanu a dat impresia că reține, dar mingea i-a trecut printre mâini și s-a scurs în plasă, ștergând frustrările unui întreg tur, 1-0!

Oaspeții nu s-au resemnat și s-au dispus către poarta arădeană, dar „Vladi” a realizat că e timpul să nu mai scape victoria. Iancu și colegii săi au luptat pentru fiecare minge, iar Mitrea a făcut un meci fantastic, apărând din toate pozițiile. Iar fluierul final i-a prins, în sfârșit, pe cei din Vladimirescu fericiți: și-au amintit cum e să te bucuri!

Vladimirescu: Mitrea – Bobeiciuc, Ciobanu, Tudoroiu, Cherciu – Drăgan, Iancu, Kocsis, Istin – Purece – Stănaia. Au mai jucat: Horvath, Nol, Rol. Szabo, Onețiu.

Muncitorul: Giurcanu – Rarinca, Beică, Dobre, Țimbota – Bîrsan, Vasiliu, Doană, Fara – Avramovici, Bobină. Au mai jucat: Popescu, Boltașiu, Loba, Firițeanu.

Drăgan, autorul unui gol greu: „Ultimele două meciuri ne-au strâns foarte mult”

Ultimele două etape l-au scos la rampă din rândurile lui CS Vladimirescu pe Robert Cosmin Drăgan. Născut în 1992 la Oravița, mijlocașul a început fotbalul la Liberty Salonta, a trecut la Jiul Petroșani, iar înainte să ajungă la Vladimirescu a jucat pentru Flacăra Făget. A marcat atît în meciul cu Motru, de săptămâna trecută, cât și în cel de ieri, când golul său a adus prima victorie a arădenilor.

„După atâta vreme de secetă, meritam să iasă soarele și pe strada noastră. Sunt fericit că am înscris eu”, a mărturisit tânărul fotbalist, încrezător în ce se poate întâmpla la Vladimirescu: „Multe meciuri le-am pierdut la limită, e frustrant să pierzi așa, dar să spunem pe un drum bun acum. Suntem mult mai uniți și asta contează. Cel puțin ultimele două meciuri ne-au strâns și ne-au ambiționat foarte mult”.

Runda viitoare, CS Vladimirescu merge în fieful celor de la Vulturii Lugoj, de care îi despart două puncte, timișenii având însă două meciuri mai puțini disputate (după-amiază joacă la Caransebeș). Riscând, poate fi clipa relansării. „Exact asta ne-a spus și domnul Sculici, depinde doar de noi acolo, de dorința noastră de a crește. Eu cred că abordăm cu altă mentalitate restul meciurilor, avem alt moral acum, după victorie. Mergem să câștigăm, nu avem altceva de făcut și nici de pierdut. Eu sper și cred că ne vom salva!”, a conchis Drăgan.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 23 Mar. 2013, 13:35 Actualizat: 23 Mar. 2013, 13:41 Stiri
Pe aceeași temă