Marțian joacă tare cu Apostu, Hidișan sau Ștețca

Marțian joacă tare cu** Apostu, Hidișan sau Ștețca

După două zile petrecute departe de Arad, noul șef al „alb-roșiilor” a revenit cu mare elan pentru… a face treabă. I-a convocat pe toți „oficialii” în birou și a pus la punct campania de achiziții ce ar trebui să se încheie până joi-vineri. În acest sens, Adrian Marțian se bazează pe relațiile și cunoștiințele lui Eugen Trică, acesta din urmă decretându-se deja noul antrenorul „Bătrânei Doamne”.

„E lângă mine și spune că rămâne 100% la UTA. Nu e ca Stângă sau Roli Nagy. De acum, avem pile și la Craiova, căci e ginerele lui Balaci”, ne-a comunicat dejeanul. Acesta nu se ascunde nici când vine vorba despre achiziții și a pronunțat nume sonore pentru Liga a 2-a. „Păi am vorbit cu Apostu, Hidișan, Ștețca, plus doi atacanți buni de la Ceahlăul: Velici și Pavel. Dar, vor mai fi și alții. O să vedeți că voi face treabă, chiar minuni. Știu că voi nu mă vreți, dar eu vă vreau. O să recâștig încrederea suporterilor și arădenilor. Până la iarnă va fi cum va fi, dar de la primăvară poate tragem la promovare”, ne-a mai spus Marțian.

Hidișan și Apostu au confirmat faptul că au fost contactați de conducerea Campioanei Provinciei, însă, deocamdată, nu au certitudinea că vor reveni în „alb-roșu”. „Aștept un telefon pentru a discuta concret despre contract și, dacă mă înțeleg, m-aș bucura să revin la UTA”, ne-a spus mijlocașul ofensiv, completat și de Bogdan Apostu: „Vin în această seară la Arad pentru o negociere față în față cu domnul Marțian. Se știe că pentru mine UTA e UTA, greu o pot refuza, dar, până la urmă, e important și aspectul financiar”.

Portarul Ștețca are 32 de ani și multă experiență dobândită în primele două eșaloane, în timp ce Andrei Pavel și Gelu Velici sunt doi atacanți ce aparțin de Ceahlăul, utimul putând evolua și ca extremă dreaptă. În fine, se pare că Dan Țapoș nu va mai fi antrenorul portarilor la UTA, Trică așteptând un bulgar de la CSKA Sofia.

Astăzi, Giovanni Catanzariti îi va face cadou lui Adrian Marțian o…insolvență. Avocatul italianului, Iulian Zaharia, va depune actele la Judecătorie, urmând ca până cel târziu la începutul săptămânii viitoare acțiunea să fie cu adevărat deschisă. Din acel moment, conducerea UTA-ei va beneficia de 7-8 luni de grație, timp în care toate datoriile către Stat, jucători, angajați sau terți vor fi înghețate.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă