UTA, egala Sebișului în testul de la Șega

Marius ANGHEL 17 Feb. 2016, 15:51 Pregătiri, amicale
UTA, egala Sebișului în testul de la Șega

UTA Bătrâna Doamnă a remizat, miercuri, pe terenul de la Șega, în amicalul pe care l-a disputat împotriva echipei Național Sebiș, a patra clasată din Seria a IV-a a Ligii 3. Arădenii au deschis scorul după 20 de minute de joc, în timp ce sebișenii au egalat cu o jumătate de oră înainte de final. Ambele echipe au avut ocazii importante la cele două porți, însă rezultatul s-a încheiat egal, 1-1.

Utiștii au deschis scorul prin Curtuiuș, în minutul 22, din 10 metri, după o pasă filtrantă pe centru a lui Man. Acesta din urmă a avut șansa să majoreze diferența, însă după ce a recuperat o minge din picioarele lui Petrovici a trimis direct în portarul Tomșa. Goalkeeperul Naționalului a mai avut o intervenție salvatoare și în fața lui Hlistei, iar după aceea sebișenii au reușit să fie și ei periculoși, însă doar din faze fixe. Potrivit Sport Arad, Velici a executat puțin pe lângă poartă o lovitură liberă de pe 16 metri,  iar Petrovici a reluat alături cu capul după un corner.

La reluare, Velici l-a servit ideal pe Negoescu, însă atacantul Sebișului, aflat singur cu portarul, a tras pe lângă colțul scurt din 14 metri. În replică, Copil a șutat în blocaj după o acțiune personală, iar mai apoi echipa din Liga 3 a reușit egalarea. Negoescu a pătruns în careu, a pasat în centru și Velici (62) a luat fața fundașului și a înscris la colțul scurt.

Pe val, Național Sebiș a forțat victorie pe final, însă Anca-Trip a reușit să scoată de sub transversală șutul lui Rus, în timp ce Neacșu a reluat cu capul peste o minge centrată din corner de Mihuța. Portarul UTA-ei a mai salvat încă o dată în fața lui Radu, iar Manea a reluat cu stângul puțin peste, după o pasă excelenta a lui Rus.

UTA, prima repriză: Miron – Polgar, Botiș, Gligor, Filaret – Strătilă, Tănase, Chindriș, Hlistei – Man, Curtuiuș.
UTA, repriza a doua: Anca-Trip – Lazăr, Al. Manea, Filaret, Burlă – D. Copil, Jorza, A. Roman, M. Vlad – A. Petre, Cip. Rus.

Național Sebiș, prima repriză: Tomșa – Bogdanovici, Petrovici, Toca (Neacșu 30), Cherecheș – Susan, Zurbagiu (Sas 30), Avramescu, Oprea – Velici, Negoescu.
Național Sebiș, repriza a doua: Bujor – Rosenblum, Stupu, Neacșu, Cherecheș – Rus, Sas, Mihuța, Z. Radu – Velici, Negoescu (Pricop).

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 17 Feb. 2016, 15:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă