UTA e de nerecunoscut! Arădenii au egalat în a doua repriză Tomșaniul

13 Feb. 2012, 21:40 Pregătiri, amicale

Nici la a treia încercare, UTA nu a reușit să câștige pe tărâm turcesc. Echipa arădeană a fost încurcată și de formația de pe poziția a 12-a din seria a III-a din eșalonul trei, Prahova Tomșani, care i-a condus pe „textiliști” la pauză, după reușita lui Crosman. La reluare, Bucur a egalat pentru „Bătrâna Doamnă”, după pasa lui Purece, însă fost mijlocaș al Turdei a mai avut alte două ratări importante la buturile adverse. Nici Capătă nu a fost mai inspirat, așa că partida amicală de pe unul dintre terenurile din complexul Limra s-a încheiat la egalitate 1-1.

Meciul a avut și un moment tensionat, după intrarea criminală a fostului stelist, Răzvan Ochiroșii, asupra lui Neagu. Utistul a ripostat și și-a lovit fără minge adversarul, văzând cartonașul roșu. S-au împărțit și „amabilități” din cele două tabere, spiritele fiind cu greu calmate.

Roland Nagy a optat pentru următoarea formulă de joc: Cioară – Bălan, Pocuca, Varga, Neagu – Gîlcă, Urosevic, Bucur, Suslak – Miron, Galanis, pe parcurs mai intrând pe gazon Capătă, Calvin, Pascariu, Cărpinișan și Purece.

Mâine, de la ora 15 (în direct pe Digi Sport 1), UTA are în față cel mai important adversar din Antalya. CFR Cluj a acceptat să-și măsoare forțele cu echipa fanion a Aradului, într-un amical pe care Roli Nagy și Dan Stupar îl abordează cu cea mai bună echipă pe care o au la dispoziție în acest moment.

„După ce am mai rotit cadrele cu Farul și Tomșaniul, cu CFR-ul vom încerca să aruncăm în luptă o echipă cât mai aproape de cea ideală. Sperăm să facem o partidă cât mai bună, pe undeva ne vom da seama pe unde suntem cu pregătirea”, ne-a mărturisit Dan Stupar, antrenorul secund al „alb-roșiilor”. Panin și Hora, pe de-o parte, respectiv Mara, de cealaltă parte, se vor afla față în față cu prezentul și trecutul lor.

Sursa: Sport Arad
Foto:FC UTA Arad

13 Feb. 2012, 21:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă