UTA, doar 1-1 cu Flacăra

29 Feb. 2012, 16:47 Pregătiri, amicale
UTA,** doar 1-1 cu Flacăra

După ce a încasat un sec 3-0 acum 28 de zile, Făgetul a smuls un egal în fața echipei fanion a Aradului cu zece zile înainte de primul meci oficial al „alb-roșiilor” în retur. Vechile metehne revin în prim plan, atâta timp cât utiștii s-au jucat cu ocaziile și au luat gol dintr-o fază fixă.

Deși meciul a avut un ritm bun, prima parte a fost lipsită de ocazii. Practic, timp de 35 de minute, am consemnat doar șuturile de la distanță ale lui Nădăban pe lângă țintă și o lovitură liberă a oaspeților respinsă bine de Cioară. De abia în minutul 40, Galanis a reluat puțin pe lângă colțul scurt o centrare venită de pe dreapta de la Gâlcă, iar apoi Pascariu l-a remarcat pe Gavriș cu un șut din voleu după pasa lui Manea.

La reluare, „Bătrâna Doamnă” a fost și mai insistentă și după ce Norbi Varga l-a încercat pe goalkeeperul lui Baciu cu un șut cu pământul de la 6 metri, s-a făcut 1-0. Pistol l-a faultat pe Bucur în careu și Alin Gligor a marcat de la punctul cu var. Era minutul 57, iar trei munute mai târziu, Gâlcă a ratat incredibil după „assistul” lui Bucur. Din minutul 61, cel puțin teoretic, UTA devenea mai puternică cu destui jucători cu pretenții de titulari pe teren. Însă, în ciuda unei clare dominări teritoriale, echipa „textilistă” nu a reușit să producă decât un gol ce avea să fie anulat pentru offside, în dreptul lui Miron. Și, dacă nu au marcat gazdele, au făcut-o timișenii, prin Mihuța, care l-a executat pe Cioară dintr-o lovitură liberă de la 18 metri: 1-1 (min. 78).

Arădenii nu s-au putut obișnui cu rezultatul de pe tabelă și au atacat cu toate liniile în ultimele minute. În minutul 87, Hidișan a finalizat cu un șut în transversală o combinație excelentă între Mara și Calvin, pentru ca la ultima fază a meciului, Bogdan Mara să trimită un lob peste poarta goală.

Fluierul final a găsit cele două formații la egalitate, UTA regresând din nou cel puțin din punctul de vedere al rezultatului.

UTA: Cioară – Manea (61 Calvin), Pascariu (46 Pocuca), Gligor (61 Suslak), Siminic (46 Neagu) – Gâlcă (61 Bălan), Varga (61 Ignea), Bucur (61 Hidișan), Nădăban (61 Cărpinișan) – Capătă (46 Mara), Galanis (61 Miron).

Făget: Gavriș – Briciu, Demian, Pistol, Toma – Furdean, Gălan, Zigici, Rațiu – Mihuța, Boghian. Au mai jucat: Goldiș, Tau, Tuculea, Ilie, Boroncoi.

Sursa: Sport Arad

29 Feb. 2012, 16:47 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă