UTA dă un nou test în județ, cu Voința Mailat

18 Jul. 2012, 12:31 Pregătiri, amicale
UTA dă un nou test în județ,** cu Voința Mailat

După 5-1 cu CS Vladimirescu, „Bătrâna Doamnă” este chemată să facă spectacol împotriva unei formații arădene de eșalon inferior. Partenerul de amical al „textiliștilor” este Voința Mailat, care a terminat ediția trecută a Ligii a IV-a pe locul 4, echipa lui Radu George fiind în permamență interesată de întinerirea lotului.

La fel se va întâmpla și acum, Mailatul propunând mai mulți fotbaliști fragezi. „Avem în probe câțiva juniori veniți de la Atletico și Banatul Timișoara. Dacă nu vor rămâne ei, atunci vom intra în tratative cu alți fotbaliști pe care îi urmărim. De semnat, a semnat doar portarul Pricope, venit tot de la Atletico. Cu siguranță, meciul cu UTA va fi un antrenament bun pentru ei. Îi respectăm, ne vom face treaba cât putem de bine”, spune Laszlo Molnar. Totodată, președintele Voinței anunță despărțirea de Rotar, Todea, Pană și Bulcă.

Stafful tehnic „textilist” mai trebuie să se exprime vis-a-vis de niște fotbaliști, înainte ca aceștia să treacă pe la biroul președintelui Catanzariti. „Suntem în faza în care trebuie să ne mai edificăm cu privire la potențialul unor fotbaliști. Unii dintre ei au lăsat deja o impresie bună, îi așteptăm și pe ceilalți”, a precizat Dan Stupar, unul dintre „secunzii” lui Falub.

Încă odată va absenta Cătălin Bucur, care se antrenează separat, la capacitate redusă, din cauza unei pubalgii. Mijlocașul ofensiv face drumuri dese și la Oradea, la doctorul Mircea Lucaciu, însă, cel puțin deocamdată, sare peste antrenamentele tehnico-tactice.

Probabil, Mărginean va fi apt după problema la gambă, însă Falub va fi mai degrabă interesat de evoluțiile tinerilor Kharbat, Muscă, A. Neagu, Ene (foto) sau Marian, care încă nu au demonstrat că au față de UTA. Meciul dintre „alb-roșii” și Voința Mailat se dispută mâine seară, de la ora 19, pe arena „Motorul”.

Sursa: Sport Arad

18 Jul. 2012, 12:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă