UTA BD și Metalul Reșița au remizat în amicalul de la Șiria. Nagy: „Am un regret”

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 17:56 Pregătiri, amicale

UTA Bătrâna Doamnă și Metalul Reșița au încheiat la egalitate amicalul disputat luni la Șiria, în Arad. Pe un soare cu dinți și cu un teren acoperit de un strat subțire de zăpadă ce a făcut ca totul să fie mai alert, cele două formații din ligi diferite au marcat fiecare câte un gol. Ciprian Rus a deschis scorul pentru trupa lui Roland Nagy, care a și condus la pauză, în timp ce Buhăescu a adus egalarea în partea secundă.

UTA a condus cu 1-0 din minutul 20 după ce Strătilă a insistat în dreapta careului la o minge ce părea pierdută, i-a subtilizat mingea lui Gohoreanu, centrarea l-a depășit pe portarul Ciucă și Ciprian Rus a apărut la finalizare, împingând mingea în poartă din careul mic. Conform colegilor de la sportarad.ro, golul pica după câteva momente bune de construcție ale arădenilor, cu Tudor, Varga și Chindriș printre remarcați.

Avantajul fragil s-a menținut până în minutul 50, atunci când Buhăescu a făcut 1-1 din câțiva metri după ce a agățat o minge aruncată în careul arădean.

UTA Bătrâna Doamnă a început în formula: Bodea – Gheorghiță, Varga, Botiș, Suslak – Strătilă, Chindriș, Tudor, Copil – Rus, Bulza. La pauză s-a început cu: Mitrea – Ad. Popa, Cotoc, Botiș, Burlă – Leucuța (Vlad 75), Copil (Dobricean 60), Chindriș (Wild 75), Hlistei – O. Gueye, Silaghi.

Metalul Reșița a trimis din primul minute pe teren pe: Ciucă – Crețu, Tătaru, Popescu, Gohoreanu – Bărbulescu, A. Ionescu – Sziji, Szabo, Vasile – Buhăescu. La pauză au intrat: Zimmmerman, Ciobanu, R. Cristian, Liuba, Cl. Ionescu și Feher.

Roli Nagy: „Am un regret că nu reușim să fim mai pragmatici și să înscriem”

Jucătorii echipei arădene au făcut un meci bun contra bănățenilor, lucru lăudat și de antrenorul Roland Nagy. „Am întâlnit o echipă bună, care se respectă. Din nou a fost un joc bun, pe alocuri am avut momente mai bune ca sâmbătă. Am condus mare parte jocul, în special prima repriză, când puteam face diferență mai mare. Am un regret că nu reușim să fim mai pragmatici și să înscriem. Când adversarul  închide jocul, lucrurile sunt la mâna ta. Am luat un gol foarte ușor, iar ceva ce m-a deranjat”, a analizat jocul Roland Nagy pentru sportarad.ro.

UTA revine miercuri la Șiria, atunci când va juca din nou cu o echipă din Liga 2, cu Olimpiei Satu Mare.

Foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Feb. 2015, 17:56 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă